Неділя, 28.04.2024, 03:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 11 » Питання реалізації соціальних ініціатив Президента України з модернізації медичної галузі обговорювалося в обласній бальнеологічній лікарні
17:05
Питання реалізації соціальних ініціатив Президента України з модернізації медичної галузі обговорювалося в обласній бальнеологічній лікарні
 
12         Напередодні Дня медичного працівника секретар міської ради А.В.Тесленко та голова міської організації ветеранів України Г.О. Бабійчук побували в Знам’янській обласній бальнеологічній лікарні. Метою зустрічі було обговорення питань реалізації у місті завдань та доручень Президента України з модернізації медичної галузі щодо забезпечення громадян України якісними медичними послугами.
На запитання А.В.Тесленка та Г.О. Бабійчук щодо пільгового обслуговування ветеранів праці міста відповідали директор комунального підприємства "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради Е.Л.Жуган та заступник директора комунального підприємства "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради з медичної частини, депутат міської ради Н.Б.Корж. Ганна Олексіївна Бабійчук порушила питання перед керівництвом закладу про можливість надання лікувальних послуг ветеранам праці на пільгових умовах.
12         Соціальні ініціативи Президента України щодо забезпечення громадян якісними медичними послугами цілком зрозумілі. Обласна бальнеологічна лікарня як багатопрофільний лікувальний заклад забезпечує надання кваліфікованої медичної допомоги, проведення якісного комплексного відновлюючого лікування стаціонарно і амбулаторно хворим всіх вікових категорій. Та надавати послуги на пільгових умовах заклад не в змозі.
А.В.Тесленко порадив президії міської організації ветеранів України звернутися з пропозицією щодо пільгових умов лікування до Кіровоградської обласної ради, якій і підпорядкована бальнеологічна лікарня. Сподіваємось, співпраця буде плідною!

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 920 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты