Понеділок, 06.05.2024, 12:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 6 » Питання відновлення зовнішнього освітлення на південній частині міста розглянуто на нараді за участю голів квартальних комітетів
14:35
Питання відновлення зовнішнього освітлення на південній частині міста розглянуто на нараді за участю голів квартальних комітетів
12За ініціативи депутата міської ради Антоненка О.С. у міськвиконкомі відбулася нарада по питанню відновлення зовнішнього освітлення на південній частині міста, яку провів секретар міської ради Тесленко А.В.

У нараді взяли участь: голови квартальних комітетів Каратєєв С.В, Данільченко М.І., Коваленко Т.І., в.о. голови квартального комітету Баранова К.П., начальник Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградрбленерго» Ковбасюк О.М., начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міськвиконкому Лаптєва Л.О.

Депутат міської ради Антоненко О.С. звертався від імені мешканців південної частини міста вулиць Осадчого, Ульянівська, Комарова, Примакова, 8 Березня, Назарова, Шмідта з проханням відновити освітлення після проведення реконструкції електромереж, яку проводило в поточному році ПАТ «Кіровоградобленерго» з метою якісного безперебійного забезпечення населення електричною енергією , в зв’язку з чим було демонтовано існуючі мережі зовнішнього освітлення протяжністю 11,5 км.
На виконання робіт по відновленню зовнішнього освітлення замовлено проектно-кошторисну документацію.

Від голів квартальних комітетів надійшла пропозиція про участь мешканців у вирішенні даної проблеми. Начальник управління МА та ЖКГ повідомила, що ми вже маємо позитивний досвід у даному напрямку. В минулому році відновлено освітлення по вул..Чапаєва, Ціолковського, Галочкіна, Горького, Осипенко, Чкалова, Енгельса за участі в спів фінансуванні мешканців вулиць, тісної співпраці з головами квартальних комітетів, підтримки депутатів міської ради та підприємців міста. В поточному році відновлено освітлення за участі мешканців по вул..Селянській, яке до речі було відсутнє близько десяти років. У цьому взяли активну участь голова квартального комітету Дробаха Н.І. та депутат міської ради Кривенко А.М.

То ж сподіваємось, що спільними зусиллями ми виконаємо поставлені завдання.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 852 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты