Четвер, 28.03.2024, 15:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 28 » Планета дитинства
11:39
Планета дитинства
 
12
Доле! Де ти? Відгукнися!
Нашим дітям посміхнися.
Дай вдачу доброї людини,
Дай їм щастя, вірне, лебедине.

Хай щедрою для вас земля вкраїнська буде,
Вона зуміє всіх дітей своїх зігріть.
На радість і на труд ми вас благословляємо
І по правді, так, як слід, на цій землі живіть.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 26 травня центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував традиційне свято ”Планета дитинства” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - випускників учбових закладів міста, яке цього року проходило у гостинному Центрі дитячої та юнацької творчості.   
 
12
Дитинство — найщасливіший період життя для багатьох з нас... Ми завжди тепло згадуємо роки нашої молодості та дитинства, але є діти, у яких просто немає батьків або батьки ведуть асоціальний спосіб життя і не виконують по відношенню до своїх дітей виховних функцій. І тоді на допомогу таким дітям приходить держава.
Від усієї душі привітати випускників з їх  святом прийшла керуюча справами виконавчого комітету Знам’янського міськвиконкому Меренкова Л.І., яка, звертаючись до випускників, зазначила : «Тепер для вас починається по-справжньому самостійне життя, тепер багато що залежить від вас, від вашої старанності, працьовитості, ваших талантів. Доведеться щодня доводити свої здібності, щоб досягти успіхів і стати професіоналами в обраній справі. Мені хочеться вам побажати всього найкращого і дати таку пораду: як би не склалося життя — намагайтеся не втрачати свої погляди на життя, завжди залишатися самими собою і зберігати в очах цю іскорку доброти і радісного ставлення до життя». 

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н. Шевченко, вітаючи випускників, зробила акцент на тому, що подібні заходи важливі як для дітей, які потребують допомоги, так і для дорослих, які можуть її надати. Адже найголовніше – щоб ці діти, яким часом нікому підставити плече, після закінчення інтернатів та шкіл знайшли себе у професії, зустріли добрих і чуйних педагогів у навчальних закладах, де будуть вчитися.
 
12
Також прозвучали вітання від головного спеціаліста служби у справах дітей Кравченко М.К, та заступника директора з навчальної роботи Знам’янської спеціальної  загальноосвітньої школи-інтернату Кондратьєвої О.В.
Основною ж частиною свята, крім офіційної, стала яскрава концертна програма, підготовлена надзвичайно талановитими вихованцями Центру дитячої та юнацької творчості і, звісно, солодкий стіл, організований міською владою, та святковий торт від Спілки підприємців. 

За добрим слов'янським звичаєм, всім, хто вирушає в дорогу, стелять на удачу рушник, щоб шлях був чистим, гарним і квітучим, як оті рушники. Тож і для наших випускників, із найкращими побажаннями мирного неба, міцного здоров’я, вірних друзів, щирої любові, оптимізму та невичерпної енергії, розстелили рушник їх вчителі.
Хотілося б побажати нашим випускникам, як би не склалася доля, в будь-якому випадку не втрачати людські цінності: доброту, порядність, відповідальність, жити сьогоденням, пам’ятати минуле і думати про майбутнє.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 916 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты