Четвер, 25.04.2024, 00:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 26 » Планета дитинства
09:41
Планета дитинства
12
До дітей в будь - якій країні відношення однакове — як до майбутнього людей і держави. З нагоди Міжнародного День захисту дітей  центром соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді   проведене традиційне свято «Планета дитинства» для випускників навчальних закладів міста з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н. Шевченко, привітала випускників з закінченням навчального року та наголосила, що для них  починається по-справжньому самостійне життя, тепер багато що залежить  від їхньої старанності, працьовитості, талантів. 

Доведеться щодня доводити свої здібності, щоб досягти успіхів і стати професіоналами в обраній справі. Педагог - організатор  спеціальної школи-інтернату  Л. Ягодзинська за українською традицією привітала молодь хлібом-сіллю та побажала всього найкращого .
12

Діти отримали задоволення від концертної програми, яку для них підготували вихованці центру дитячої та юнацької творчості (директор Г. Подвиженко), солодкого столу, організованого міською владою, та святкового торту від міської Спілки підприємців.

Хочеться  сподіватися, що наші випускники  не втратять віру  в людські цінності, в   те,  що доброта зустрічається не тільки в казках.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1043 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты