П`ятниця, 29.03.2024, 07:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 12 » Планірна нарада при міському голові
15:40
Планірна нарада при міському голові
 
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.

Ігор Борисович відмітив, що 2014 рік був найтяжчим роком в історії незалежності України, та нашого міста. «І ми з вами розуміємо, що для відновлення цілісності держави, економіки, побудови сильної і дійсно незалежної країни необхідно багато часу, та проведення реформ які б дійсно дали бажаний результат покращення життєдіяльності українського народу в цілому. Дуже хочеться вірити в гарне майбутнє наших дітей, забезпечене життя наших ветеранів, учасників ВВВ, афганців, чорнобильців, воїнів - інтернаціоналістів, учасників АТО, всіх хто потребує допомоги від Держави. Але той рік показав, що український народ, незалежно від національностей, віросповідання, політичних поглядів єдиний і об’єднаний однією спільної метою – незалежність, соборність та свобода України. Свободу потрібно виборювати і захищати. Багато наших дітей і братів загинуло і поранено на неоголошеній війні на сході. Гине і страждає мирне населення. Серед героїв які загинули на війні є і наші земляки – Віктор Голий та Дмитро Цуркан. Вони загинули не даремно, вони загинули за наше майбутнє, за Україну.  Хвилиною мовчання вшановано всіх героїв які загинули у цій війні» – зазначив Ігор Борисович.
 
Міський голова висловив подяку всім знам’янчанам, керівникам підприємств, установ, організацій, волонтерам, громадським організаціям, дітям - учням шкіл які постійно допомагають і підтримують наших захисників, переселенців з зони АТО. Ніхто не залишився осторонь. 

Ігор Борисович ще раз наголосив, що рік був тяжким, але при всіх негараздах, було зроблено дуже багато добрих справ. І те, що, ми обіцяли виконали разом з виконавчим комітетом, депутатами, головами та секретарями квартальних і будинкових комітетів та небайдужими громадянами.

Керівники підприємств, установ та організацій відзвітували про роботу яка була проведена протягом 2014 року.
Виконуюча обов’язки першого заступника міського голови Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. По підсумкам 2014 року доходи загального фонду склали близько 102%, доходи спеціального фонду 100%. З міст обласного значення ми єдине місто, що виконало планові показники за доходами. Темпи росту порівняно до 2013 р  склали  110%. Власні доходи бюджету склали 75 млн. 600 тис. грн. з яких 26 млн. передано до інших бюджетів та 1, 870 млн. погашено середньострокову позику міського бюджету. Отримано дотацію на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів 5 547 тис. грн. На рахунках міського бюджету залишки коштів склали близько 1 300 тис. грн., та на рахунках розпорядників коштів близько 300 тис. грн.  Виконання загального фонду міського бюджету за видатками майже 100% порівняно з минулим роком збільшилось приблизно на 8 млн. грн., видатки спеціального фонду склали 9 585,4 тис. грн., що на 2 млн. грн. більше за 2013 р. особливо це стосується ремонту доріг збільшення у два рази. Комунальні підприємства спрацювали з прибутком у 2014 р. та не мають заборгованості по заробітній платі та податкам.
 
12
Виконуюча обов’язки начальника Знам’янської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Коваленко В.І. – доповіла, що по місту протягом 2014 р. до зведеного бюджету мобілізовано 109,9 млн. грн. темп росту надходжень до минулорічних становить 108,9%. Зростання місцевого бюджету порівняно з минулорічним становить +8,9%, або 8 млн. грн. найбільша питома вага в загальних надходженнях стабільно залишається за ПДФО – 88,3 млн. грн. з 97,4 млн. грн. або 90,7% в свою чергу питома вага ПДФО що сплачується залізничними підприємствами в обсязі ПДФО, що надходить до міського бюджету складає 75%.  При цьому, з 13,9 тис. жителів міста зайнятих в інших галузях господарювання, близько 7,5 тис. (або 54%) – працюють на підприємствах залізничного транспорту. Виконання індикативних показників надходжень місцевого бюджету за 2014 р. становить 109,9 % (+8,8 млн. грн.) в тому числі по податку на доходи фізичних осіб – 109,9% (+7,9 млн. грн.) темп росту надходжень вказаного податку до минулорічних становить 109,2% (+7,4 млн. грн.). Важливою складовою місцевого бюджету є плата за землю виконання показника за 12 місяців складає 111,2%, темп росту до минулорічних 107,7%. Обсяг податкового боргу по платі за землю зменшився з початку року на 230 тис. грн. і складає 505 тис. грн.    

Начальник відділу з призначень пенсій Пенсійного фонду України у місті Знам’янка та Знам’янському районі Дякова О.М. - доповіла що, завдання по надходженню власних коштів на 2014 рік склало 2500,15 тис. грн. станом на 1 січня 2015 рік – 2756,4 тис. грн. що складає 110,2%. Станом на 1 січня поточного року борг по страхових внесках становить 41,9 тис. грн., що на  112,3 тис. грн., або на 72,8% менше у порівняні з 2014 р. Борг по пільговим пенсіям становить 135,9 тис. грн., що на 176,7 тис. грн. менше порівняно з 2014 р. Залишок боргу по єдиному соціальному внеску по управлінню становить 181,8 тис. грн. по 55 суб’єктам господарювання. В рахунок погашення боргу надійшло з початку року 134,2 тис. грн. Потреба на виплату пенсій  на січень 2015 рік становить 25787,73 тис. грн., станом на 9 січня 2015 рік профінансовано в сумі 7026,77 тис. грн. На 1 січня 2015 р. по місту 10106 пенсіонерів, середній розмір пенсії 1316,95 грн.         
 
Начальник Знам’янського міськрайонного центру зайнятості Компанієць Л.В. доповіла що, у січні – грудні 2014 р. послугами центру скористалися 1316 осіб з числа мешканців міста, та отримали статус безробітного 1220 осіб, що на 43 особи більше ніж у відповідному періоді 2013 року. Всього протягом звітного періоду мали статус безробітного 1673 особи. Станом на 1 січня 2015 рік на обліку перебуває 552 безробітних мешканців міста. Кількість вакансій які зареєстровані у 2014 оці становила 1576, що на 485 вакансій менше ніж у 2013 р. Дисбаланс між попитом на робочу силу та її пропозицією збільшився в порівняні з минулим роком. На 1 січня 2015 р. на одну вакансію претендувало 19 осіб( в минулому році це 11 осіб). Проблемою укомплектування вакансій, особливо для кваліфікованих працівників, поки що залишається низький рівень заробітної плати. Так, у 34% вакансій пропонувалася мінімальна заробітна плата 

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо: забезпечення контролю за виконанням робіт по утриманню доріг в зимовий період та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; контролювання виконання робіт з благоустрою міста; забезпечення прибирання прибудинкових території, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; продовжити роботи по очищенню підвальних приміщень житлових будинків; виконувати роботи по посипанню доріг протиожиледньою сумішшю та розчищати дороги від снігу при виникненні потреби.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також: забезпечення контролю за економним використанням енергоносіїв при цьому забезпечити температурний режим в усіх закладах; провести підготовку до другої половини навчального року; постійний контроль за належним станом оглядових колодязів; контролювання та забезпечення дотримання правил торгівлі біля КП «Ринокторгсервіс», та по вул. Привокзальній, 2 щодо заборони стихійної торгівлі, дотримання підприємцями умов договору; взяти під контроль розгляд питання щодо можливості надання в тимчасове  користування земельні ділянки на умовах особистого строкового сервітуту; відповідальним за галузь охорони здоров’я вивчити питання щодо створення центру первинної медичної допомоги, його функції та завдання, залучивши фахівців залізничної лікарні; забезпечити підготовку та проведення загальноміських та державних свят на належному рівні, особливу увагу приділити святкуванню 70 річчя перемоги у ВВВ; створити робочу групу, щодо святкування 150 - річчя Знам’янки, розробити відповідну програму; на постійному контролі забезпечення виконання програм «Зірка пам’яті», «Центральний регіон – 2015».

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.

Ігор Борисович подякував за плідну роботу виконану у 2014 р. та побажав всім вагомих здобутків у новому році.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 937 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты