Понеділок, 20.05.2024, 07:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 25 » Пленарне засідання двадцять сьомої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
14:53
Пленарне засідання двадцять сьомої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
   
12            25 липня 2012 року відбулося пленарне засідання двадцять сьомої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання, яке провів міський голова Крижановський Ігор Борисович. На початку сесії міський голова вручив Станіславу Андрійовичу Десятирику – генеральному директору ТОВ «АСТІ Знам’янський елеватор», Подяку Знам’янської міської ради за сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у благоустрій міста.       
 На розгляд сесії було винесено 31 проекти рішень.  Затверджено – 31.         Міська рада вирішила висунути кандидатуру для присвоєння Почесного звання Кіровоградської області «Честь і слава Кіровоградщини» трудовий колектив Знам’янської дирекції залізничних перевезень за якісне обслуговування користувачів залізничного транспорту, виконання основних показників Умов дорожнього змагання.        
  Начальник фінансового  управління Іваськів Тетяна Анатоліївна проінформувала депутатів про збільшення доходів загального фонду за рахунок додаткової дотації з Державного бюджету місцевим бюджетам на покращення соціальних послуг найуразливішим верствам населення.  Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2011р. №456 «Про міський бюджет на 2012 рік». З метою створення сприятливих умов для розвитку підприємництва у сфері торгівлі, поступового переходу до сучасних форм організації торговельної діяльності, підвищення  якості обслуговування населення затверджено Програму розвитку та вдосконалення ринків на 2012-2015 роки. Затверджено ряд комунальних питань:  «Про передачу основних засобів підрозділу по обслуговуванню внутрішньо-будинкових мереж КП МАС на баланс комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1», «Про прийняття в комунальну власність міста та безкоштовну передачу на баланс ЗУЕГГ ПАТ «Кіровоградгаз» внутрішнього газопроводу»,  «Про надання дозволу на безоплатну передачу проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція насосної станції підвищення тиску з системою автоматичного управління на базі перетворювача частоти «Danffos» за адресою: м.Знам’янка, Кіровоградської області, вул.Матросова,28», «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.02.2012р. №506 «Про затвердження Програми благоустрою міста Знам’янка на 2012-2015 роки». Відповідно до п.1 Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» міська рада прийняла рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» Василашку Михайлу Івановичу.     
12                     Відповідно до Закону України «Про  забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», з метою забезпечення реалізації житлових прав громадян, які зареєстровані та проживають на даний час у гуртожитку щодо приватизації житла затверджено рішення «Про прийняття в комунальну власність гуртожитку, що знаходиться за адресою м.Знам’янка, проспект ВЛКСМ,8».
Міська рада вирішила прийняти гуртожиток, який знаходиться на балансі БМЕУ-3  до комунальної власності міста згідно з актом прийому-передачі, при умові відповідності паспортних даних на громадян, які фактично проживають у даному гуртожитку та перерахуванням до міського бюджету коштів від Одеського управління залізниці на благоустрій та переобладнання даного гуртожитку в житловий будинок, з правом комунальної форми власності територіальної громади міста в особі Знам’янської міської ради. Міська рада затвердила список присяжних Знам’янського міськрайонного суду по місту Знам’янка відповідно до подання Територіального управління державної судової адміністрації України в  Кіровоградській області.
На сесії затверджено ряд земельних питань: про затвердження проектів землеустрою, про врегулювання земельних відносин, про уточнення площ та приватизацію земельних ділянок, про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення, а також про внесення змін до переліку земельних ділянок, набуття права оренди та продаж яких здійснюватиметься на аукціонах у 2012 році.    
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 812 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты