Четвер, 02.05.2024, 13:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 22 » Пленарне засідання шістдесят другої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
14:10
Пленарне засідання шістдесят другої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
  
12
Відбулося пленарне засідання шістдесят другої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання. Традиційно сесія розпочалася приємним моментом – міський голова І.Крижановський привітав депутатів міської ради з днем народження.
Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, які виносилися на пленарне засідання. На розгляд 62 сесії було винесено 22 проекти рішень, що стосувалися життя міста.

Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів та додатку Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2014 рік.

Відповідно до листа начальника БМЕУ-3 щодо передачі двох технологічних каналізаційних насосних станій та каналізаційних мереж на баланс ОКВП «Дніпро-Кіровоград», міська рада прийняла у власність територіальної громади міста дві технологічні каналізаційні насосні станції по вул.Транспортній,20а і 48д та каналізаційні мережі Знам’янського будівельно-монтажного управління №3. У зв’язку із тим, що рішенням виконавчого комітету виконавцем послуг з централізованого постачання холодної води та централізованого водовідведення м.Знам’янка визначено ОКВП «Дніпро-Кіровоград», міська рада надала дозвіл на безоплатну передачу з балансу УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради об’єкта незавершеного будівництва – «Будівництво каналізаційного колектору житлового масиву Жовтневе-Свердлове м.Знам’янка вартістю 1,393 тис.грн. на баланс ОКВП «Дніпро-Кіровоград».
   
12
У зв’язку із ситуацією, що склалася в країні з постачанням природного газу, на виконання вимог доручень заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації щодо скорочення споживання природного газу, з метою впровадження заходів з енергоефективності, міська рада внесла зміни та доповнення до Програми енергоефективності м.Знам’янка на 2014-2018 роки – «впровадження заходів по переходу на альтернативні види палива». Також, міська рада внесла зміни до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2014-2018 роки та Положення про цільовий благодійний фонд «Благоустрій міста».

Міська рада заслухала інформацію начальників відділів та управлінь про хід виконання Міської програми правової освіти населення за перше півріччя 2014 року та Міської програми передачі гуртожитку у власність територіальної громади м.Знам’янка.

На пленарному засіданні депутати заслухали звіт голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва І.Савельєва за 2013 рік - 1 півріччя 2014 року.

Міська рада прийняла звернення до Голови Верховної Ради України О.Турчинова, Кабінету Міністрів України, Антимонопольного комітету та НКРКП щодо перегляду комунальних послуг на водопостачання та водовідведення.

Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: надання згоди на складання технічної документації із землеустрою; затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; врегулювання земельних відносин; надання згоди на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затвердження технічної документації із землеустрою.
  
12
На сесії міської ради були присутні: начальники відділів та управлінь структурних підрозділів міськвиконкому, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Е.Хачатрян.

Після закінчення пленарного засідання 62 сесії міської ради відбувся День депутата, на якому було розглянуто три питання порядку денного: це – роз’яснення щодо змін до Конституції України на реалізацію реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізацію влади в Україні; Новації Бюджетних відносин в контексті децентралізації повноважень та фінансів, а також про заключення меморандуму про взаєморозуміння з міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» у рамках реалізації спільного проекту «Відкрите Місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты