П`ятниця, 26.04.2024, 18:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 7 » Пленум міської організації ветеранів України
10:26
Пленум міської організації ветеранів України
12
  Нещодавно в залі засідань міськвиконкому відбувся Пленум міської ветеранської організації з порядком денним «Про співпрацю Знам’янської міської організації ветеранів України з органами місцевої влади по відзначенню ювілею Великої Перемоги та проведенню в 2015 році «Року ветеранів Великої Вітчизняної війни». В роботі Пленуму взяли участь: секретар міської ради Адамович Н.А., селищний голова смт. Знам’янка Друга Філіпенко С.І., заступник начальника дирекції залізничних перевезень по соціальних питаннях Пашко С.Г., голова територіальної організації ветеранів залізничного транспорту Горященко Л.О.
  Відкриваючи роботу Пленуму, голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О. підкреслила значимість питання порядку денного, звернула увагу на міську програму збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні на 2011-2020 роки, яку попередньо розглянуто на сесії міської ради, де зроблено аналіз внеску кожної виконавчої структури у її виконання, що зроблено і над чим слід працювати. А саме головне – підсилення патріотичного виховання підростаючого покоління, збереження правди історії. Ганна Олексіївна повідомила, що результатом спільної роботи організації ветеранів і міської влади по вшануванню ветеранів, увічнення пам’яті із покоління в покоління є випуск книги «Війна у пам’яті фронтовиків Знам’янщини», яка буде вручена кожному фронтовику.
З інформацією порядку денного виступила начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М. Вона повідомила що зроблено з питань соціальної допомоги та підтримки фронтовиків, учасників бойових дій, яких залишилось всього 48, учасників війни і всім ветеранам, які цього потребували.
12  Алла Миколаївна повідомила, що управління тісно співпрацює з питань виконання даної програми з ветеранською організацією, з відділами міськвиконкому, міською організацією Товариства Червоного Хреста, міським краєзнавчим музеєм, бібліотеками міста. Багато матеріалів було розміщено в газеті «Знам’янські вісті» під рубриками «Слава визволителям», «Зірка пам’яті», «День партизанської слави», «До 70-річчя Великої Перемоги».
  Начальник відділу освіти Попова Н.О. проінформувала про велику роботу педагогічних колективів міста по патріотичному вихованню дітей. З початку нового навчального року були сплановані заходи до 70-річчя Великої Перемоги. Це і тематичні лінійки, зустрічі з ветеранами війни, перегляд документальних фільмів та інш.
  Керівник центру захисту правди історії міської організації ветеранів Антоненко О.С. спільно з членами ради ветеранів провели огляд музеїв по школах міста, куточків бойової слави, музейних кімнат. Вони були вражені від того, яка велика робота була проведена за цей навчальний рік по підготовці до 70-річчя Великої Перемоги.
   Секретар міської ради Адамович Н.А. відзначила, що міська влада відгукнулася на запропоновані заходи ветеранської організації, які направлені на відзначення 70-річчя Великої Перемоги. Це: і встановлення меморіальної дошки «Слава визволителям Знам’янки», і випуск книги "Війна у пам'яті фронтовиків Знам'янщини".
12  Голова селищної ради смт. Знам’янка Друга Філіпенко С.І. ознайомив присутніх із тими заходами, які проводяться в селищі до ювілею.
Голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О. запропонувала затвердити проект постанови Пленуму та текст звернення організації до молоді міста у зв’язку з відзначенням 70-річчя Великої Перемоги.


Голова прес-групи Знам’янської міської організації ветеранів України Сухінська Л.П.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 836 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты