Четвер, 09.05.2024, 03:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 5 » Пленум Знам’янської міської організації ветеранів України
11:55
Пленум Знам’янської міської організації ветеранів України
12
   У залі засідань міськвиконкому відбувся Пленум Знам’янської міської організації ветеранів України, на порядок денний якого було винесено питання про хід виконання Угоди про співпрацю Знам’янської міської ради та Знам’янської міської організації ветеранів України у 2014 році. 
    На початку зустрічі голова громадської організації Бабійчук Ганна Олексіївна зазначила : «Аналізуючи виконання Угоди про співпрацю, ми аналізуємо відношення кожної гілки влади, кожного управління, відділу до проблем ветеранів, так як ветерани у нашому місті (та і по всій Україні) займають третю частину від усього населення. Майже у кожному управлінні, відділі міськвиконкому налагоджена співпраця членів президії ради ветеранів по напрямках роботи комітетів, комісій, центрів ветеранської організації.» Ганна Олексіївна подякувала структурним підрозділам міськвиконкому, з якими «легко працювати на результат, які з великою повагою і порозумінням відносяться до ветеранів, які протягують руку допомоги при першому зверненні».
   Про хід виконання Угоди про співпрацю інформували начальники управлінь та відділів міськвиконкому, центральної районної лікарні, управління Пенсійного фонду в місті Знам`янка та Знам’янському районі, ветеранської організації.
   Інформацію взято до відома. Учасники Пленуму вирішили створити консультаційну раду по підготовці змін та доповнень до Угоди про співпрацю Знам’янської міської ради та Знам’янської міської організації ветеранів України.
   Міський голова Крижановський Ігор Борисович та селищний голова смт. Знам’янка Друга Філіпенко Сергій Іванович подякували ветеранській організації за велику роботу, яскравий приклад служіння народу і державі, який стане справжнім взірцем для наслідування молодому поколінню.
   Були вручені грамоти Кіровоградської обласної організації ветеранів України центральній районній лікарні, територіальному центру, відділу культури і туризму міськвиконкому за зайняте II місце в обласному огляді-конкурсі співпраці обласної організації ветеранів України з місцевими органами влади і місцевого самоврядування з соціального захисту людей старшого покоління, організацію їх змістовного дозвілля, повсякденну турботу до їх щоденних проблем та з нагоди Дня людей похилого віку і Дня ветерана України.
   Вирішено: інформацію про хід виконання Угоди про співпрацю Знам’янської міської ради та Знам’янської міської організації ветеранів України в 2014 році взяти до відома; продовжити співпрацю з усіма гілками влади міста, смт. Знам’янка Друга з питань, що вирішують соціальний захист населення, медичне, побутове, транспортне, комунальне обслуговування; організацію оздоровлення ветеранів, організацію дозвілля ветеранів; виховання молоді на прикладах старшого покоління, зберігання правди історії, бойових та трудових традицій. Також вирішено утворити Консультативну раду в кількості 6 осіб для здійснення контролю виконання Угоди про співпрацю.
   У роботі Пленуму взяли участь: міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, селищний голова смт. Знам’янка Друга С.Філіпенко, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, головні лікарі центральної районної та відділової лікарень І.Муравський та С.Тимошенко, представники Управління Пенсійного фонду у м. Знам’янка та Знам’янському районі та міської організації Товариства Червоного хреста, міських засобів масової інформації..

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 998 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты