Понеділок, 06.05.2024, 22:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 1 » По особливому святковими у місті були вихідні дні, адже Знам’янка відзначала День молоді
11:08
По особливому святковими у місті були вихідні дні, адже Знам’янка відзначала День молоді
 
12   Усі періоди життя по-своєму чудові й неперевершені. Проте є особливий, найбільш захопливий і незабутній для кожної людини час – роки юності та молодості. Це пора поривань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших забаганок і сподівань. 
По особливому святковими у місті були вихідні дні, адже Знам’янка відзначала День молоді.  
12 Традиційно, на відкритті свята міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко привітали молодь міста з святом, після чого розпочалася концертно – розважальна програма за участю солістів Хіп - хоп команди міського Палацу культури «Голден Кидс» та гостей з м.Олександрія. 
12  Цікавою була і конкурсна програма для молоді, де акторське мистецтво демонстрували у постановці казки, розкривали художні таланти, малюючи фарбами на мольбертах. Апофеозом став святковий флеш-моб. Ліхтарики, запалені працівниками та волонтерами Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді піднялися у нічне небо з гаслом «Молодь Знам’янки - за здоровий спосіб життя».
12 Під час проведення програми були і подарунки найактивнішим учасникам свята, які були надані Знам’янською міською молодіжною організацією «Союз молоді регіонів України», компінією «Оріфлейм» та відділом молоді та спорту.  
12 Сюрпризом став і виступ колективу«Foresight» під керівництвом Олександра Лещенка. Справжнє мистецтво сучасного танцю подарували глядачам Знам’янки учасники цього зовсім молодого колективу. 
Завершив свято вже традиційний в нашому місті фестиваль альтернативної музики «ФАМіЧ», в якому прийняли участь рок-групи міста Знам’янка та гості з м. Кіровограда: «Black Forest», «All right», «Зона підвищеного тиску» та «Проти течії».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 790 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты