Субота, 04.05.2024, 14:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 21 » Подарунки, що ведуть до перемог!
14:45
Подарунки, що ведуть до перемог!
 
12 21 червня 2013 року в рамках проведення Олімпійського дня перший заступник міського голови В.Джулай, секретар міської ради А.Тесленко та начальник відділу молоді та спорту Р.Ладожинська вручили директорам навчальних закладів міста нові столи для тенісу малого, які надійшли школярам у подарунок від народного депутата України О.Єдіна.
Володимир Олександрович зауважив, що завдяки таким подарункам відбувається не лише популяризація того чи іншого виду спорту, а у молоді ще й поширюється коло зацікавлень.
У минулому році ми вже бачили певні результати – команда м. Знам’янки з тенісу малого гідно виступила на обласних змаганнях, де одержали І місце в індивідуальній грі та ІІ місце у командному заліку.
Це вже не перші тенісні столи у загальноосвітніх навчальних закладах міста. Діти із задоволенням грають у теніс на перервах та приходять пограти у позашкільний час. «Отримати такий подарунок ми й не сподівалися, хоча давно про нього мріяли. І лише завдяки Олександру Йосиповичу, який турбується про розвиток спорту у нашому місті, а відтак про підростаюче покоління, наша мрія здійснилася. Складаємо щиру подяку народному депутату України О.Єдіну і маємо надію на подальшу його підтримку..» - зазначили директори загальноосвітніх навчальних закладів.

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 838 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты