Четвер, 09.05.2024, 00:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 20 » Податки без таємниць
16:30
Податки без таємниць
 12
Міський голова Крижановський І.Б. взяв участь у спільній акції Кіровоградської обласної ради, Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області та Головного управління Державної казначейської служби України у Кіровоградській області "Податки без таємниць”. Цього разу участь в акції взяли сільські голови та бухгалтера Знам'янського і Олександрівського районів.

Відкрив захід заступник голови обласної ради Владов І.В., який повідомив учасникам акції про напрацювання пропозицій щодо внесення змін до законодавчих актів у сфері земельних відносин та подання їх через народних депутатів України від Кіровоградщини для розгляду у Верховній Раді України.

Тривало жваве обговорення болючих питань. Зокрема йшлося про особливості оподаткування плати за землю з юридичних та фізичних осіб, а також справляння фіксованого сільськогосподарського податку у поточному році.

З'ясувалося, що районні міндоходівці у минулому році не мали можливості надати повної інформації сільським радам про неплатників податків. На зустрічі заступник начальника головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Соколенко Т.М. запевнила присутніх, що до кінця місяця усім сільським радам надішлють списки боржників. Поінформували учасників акції і про особливості оподаткування податку з доходів фізичних осіб у 2014 році, і про порядок оподаткування доходів від продажу власної сільськогосподарської продукції та видачі довідки про наявність земельних ділянок.

Традиційно про особливості казначейського обслуговування місцевих бюджетів доповіла перший заступник начальника Головного управління Державної казначейської служби України в області Янюк Н.П. Нінель Павлівна також відповіла на численні запитання присутніх. Вона звернула увагу сільських голів на необхідності проведення атестації бухгалтерів сільських рад. Натомість присутні попросили провести кущові навчання бухгалтерів сільських рад і отримали запевнення, що найближчим часом такі навчання відбудуться.

Підсумовуючи проведений захід, Владов І.В. подякував усім учасникам акції за активну роботу, відповів на поставленні запитання та закликав представників районних рад, сільських рад до співпраці по всіх напрямках діяльності.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 957 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты