Субота, 20.04.2024, 12:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Подорож до Будинку культури
13:35
Подорож до Будинку культури
12
   Яким має бути щасливе дитинство? Діти щасливі, коли вони сміються.
   Саме таким, веселим і радісним відбулося театралізоване свято, яке провели учасники концертно-театральної студії Будинку культури смт. Знамянка Друга для дітей Знам’янської спеціалізованої школи-інтернат. 
  На сцені з’явився веселий і безтурботний Буратіно, якого грала директор Будинку культури Коломійченко Ірина Василівна. Дерев’яний хлопчисько намагається відкрити головні двері театру, і діти йому вірять. Вони грають з Буратіно в різні ігри, спілкуються з ним і застерігають від небезпеки. 
Жорстоким і страшним виявився Карабас Барабас, а насправді талановита і завзята Андрєєва Олена Леонідівна, керівник хореографічного колективу «Сузір’я» Центру дитячої та юнацької творчості. В залі стояв вереск від погроз Карабаса, але з яким захопленням дітлахи аплодували дійству.
  Як завжди підступними були лисиця Аліса та кіт Базиліо. Їх грали Чередніченко Стальміра Іванівна та Делістьянов Анатолій Миколайович. І хоч якби вони не умовляли Буратіно піти з ним в Країну Дурнів, діти не пустили дерев’яного пустуна.
  А от черепахою Тартіл12ою була вчителька ЗОШ №7 Свірбій Світлана Анатоліївна. Вона разом зі своїми дітьми з радістю приходять до Будинку культури і беруть участь в його роботі. От і зараз, її учні 8 класу Косман Ігор, Мирний Даніїл, Попова Валерія перевтілилися в Артемона, П’єро та Мальвіну. Саме вони представляли гуртківців концертно-театральної студії. Артемон з захопленням розповів про гурток «Творча майстерня», керівником якого є Чередніченко Стальміра Іванівна. П’єро навчився сміятися і співати разом з вокальним колективом «До-Мі-Сольки» ЦДЮТ, керівник Катерина Пасхалова. А Мальвіна познайомила дітей з хореографічним колективом «Сузір’я» ЦДЮТ, керівником якого є Андрєєва Олена Леонідівна.
Костюми для театральної постанови допомагала виготовляти Авраменко Олена Анатоліївна, а музичний супровід забезпечував Редько Олександр Геннадійович.
   Шумно і весело пройшло свято на сцені школи-інтернат, в якім самі діти приймали активну участь у іграх та вікторинах. Відкриті назавжди двері Будинку культури смт. Знам’янка Друга для тих, хто хоче і може проявити себе. Задоволені були дорослі, щасливі пішли діти. На адресу колективу Будинку культури звучали слова вдячності та запрошення приїжджати с такими святами до них ще, від дітей та дорослих, які побували на справжньому спектаклі.
   І як це важливо сьогодні, щоб сміялися діти, щоб відчували себе щасливими. А ми, дорослі, зробимо все можливе, щоб наші діти були найкращими в світі.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 794 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты