Субота, 04.05.2024, 20:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 16 » Подорож до країни Здоров’ляндії
08:55
Подорож до країни Здоров’ляндії
12         
Сонячні промені, свіже повітря та цікаві ігри – наші найкращі друзі! Що може бути краще, за гру на свіжому повітрі в колі друзів? Задля того щоб малюки весело і з користю для здоров’я провели час, у міському парку відпочинку було проведено чергову ігротеку «Подорож до країни Здоров’ляндії».

Спеціаліст центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Білокамінська Ольга і фахівці із соціальної роботи Кадацький Сергій та Яндович Микола оголосили посадку на потяг, який прямує до країни «Здоровляндії», діти з радістю сформували вагончики і потяг почав свій рух. Першою зупинкою був концертний майданчик, на якому діти виконували різноманітні фізичні вправи. Кожна дитина, мала змогу відчути себе плавцем, штангістом, мисливцем і велосипедистом.

12         З яскравими посмішками, малюки приймали активну участь і у спортивних естафетах, зображуючи різних звірів, а команда Баби Яги, робила викрутаси зі скакалкою, змагаючись з командою Кощея Безсмертного. Добре розім’явшись, потяг почав рух далі.

На наступній станції, провідниками були працівники міського Палацу культури. Завідуюча відділом дозвілля та роботи з молоддю Вікторія Кравченко та завідуюча масовим сектором Світлана Бойко граючи, співаючи, танцюючи надавали дітям змогу проявити і свої творчі здібності.

12         На останній зупинці потягу, дітей зустріла Лідія Ноздра, завідуюча бібліотеки №3, яка провела конкурс «Відгадайка», де діти відгадували загадки та демонстрували казкових персонажів з книжок, демонструючи неперевершену дитячу фантазію та винахідливість.

У казковій країні «Здоровляндії», «Веселяндії», «Малювандії», діти не лише грають у веселі ігри та отримують подарунки від міської організації Партії Регіонів і фахівців ЦСССДМ, а й більше дізнаються про здоровий спосіб життя, набувають навичок спілкування та взаємопідтримки, вчаться з користю проводити вільний час.

Глядачами заходу були батьки, бабусі та дідусі, а ще, пересічні громадяни, які прямували у справах, та не втрималися подивиться на маленьке дитяче свято. Вдячні глядачі із зацікавленістю спостерігали за дитячими іграми та підтримували учасників оплесками.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1117 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты