Неділя, 19.05.2024, 03:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 16 » Подорож по країні здоров’я
15:27
Подорож по країні здоров’я
     
12
З 7 по 11 квітня в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 пройшов тиждень початкових класів, що цього року співпав з тижнем безпеки життєдіяльності у школах міста. Тому й вирішили вчителі початкових класів спрямувати тематику підготованих заходів на охорону життя та здоров’я дітей.

На початку тижня молодші школярі брали участь у конкурсі малюнків на асфальті на тему «Абетка безпеки». Кожен мав можливість показати своє вміння малювати крейдою та пригадати телефони спеціальних служб і ситуації, в разі яких необхідно викликати рятувальників.

Л.А. Степанова підготувала та провела для малюків вікторину «Правила безпеки під час переходу вулиці». Дві команди «Водії» та «Пішоходи» змагалися у знаннях Правил дорожнього руху: розгадували кросворди, загадки, пригадували правила поведінки на дорозі. І, врешті, дійшли висновку, що для того, щоб зберегти здоров’я і життя,- і водії, і пішоходи повинні знати і дотримуватись Правил дорожнього руху.
      
12
Розширити знання про правила здорового способу життя учні початкових класів мали можливість, взявши участь у виховному заході, що проводила Н.В. Резнікова. Вже традиційним стало для Надії Володимирівни використання технічних засобів навчання, тож і цього разу діти, переглянувши презентацію, ще раз переконалися, що найцінніший скарб для людини – це здоров’я. А потім, об’єднавшись у дві команди, учні змагалися у пізнавальній вікторині, пригадували вправи ранкової гімнастики, обговорювали режим дня школяра, корисні та шкідливі звички, створювали колаж «Здоров’я».

Наступного дня наші наймолодші школярі змогли не тільки пригадати відому казку «Кицькин дім», а й самі допомагали рятувати кициних гостей-іграшок, та вчилися гасити пожежу, уявляючи себе пожежниками. С.М. Коптельцева допомогла учням пригадати, що саме називають пожежею, причини, через які може виникнути пожежа, правила поведінки під час загорання електричних приладів, пожежі в лісі та ін. А учні 4 класу заспівали повчальну пісеньку про вогник, вогонь та вогнище.

Як підсумок для закріплення та узагальнення знань учнів з правил безпеки життєдіяльності була проведена інтелектуальна гра «Подорож по країні здоров’я», яку підготувала та провела І.І. Іваненко. Учасники гри та вболівальники відтворили свої знання з пожежної безпеки, Правил дорожнього руху, пригадали правила харчування та догляду за своїм тілом, згадали про природні лиха та вчилися знаходити вихід з будь-якої ситуації, що загрожує здоров’ю людини.

І.І. Іваненко, голова ШМО вчителів початкових класів
Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст. №7

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 866 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты