Субота, 27.04.2024, 07:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 19 » Подорожуємо Європою разом з бібліотеками
16:35
Подорожуємо Європою разом з бібліотеками
12

21 травня в  нашій державі відзначається День Європи – свято миру, демократії і єднання.  Напередодні,  в бібліотеках міста пройшли цікаві заходи. 

Працівники центральної бібліотеки підготували незвичайний інформаційно-пізнавальний геокешинг «Зоряне сяйво Європи». Гра, яку запропонували бібліотекарі старшокласникам спецшколи – інтернату мала пізнавальний характер.

За наведеними історичними та іншими цікавими фактами учасники легко пізнавали та знаходили на глобусі європейські країни, відповідали на запитання вікторини, переглянули документальний фільм з фестивалю DOKU daysUA «Канцелярська сотня». На згадку про цікавий та змістовний захід всі отримали невеличкі подарунки. 

Під час інформаційної  мозаїки «Євросоюз: шлях України», яку  підготували працівники міської бібліотеки-філії №1,  учні 8-А та 10 класів ЗОШ №4 мали змогу ознайомитися з  літературою, представленою на книжковій виставці «Європейський вибір», переглянути відео «Перспективи євроінтеграції  України  ЕС- Україна «Сильніші разом» та з великим задоволенням намалювали малюнки по даній темі і створили із стікерів яскравий стенд «Я обираю ЄС!».                                                                                      
                                                                                                            
Країнознавча гра  «Далека і близька Європа»,  котру провели працівники міської бібліотеки-філії №3 - розширила  знання старшокласників НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей»  про Європу і країни, що входять до складу ЄС. Учні взяли участь у конкурсах:  «12  зірочок», «Галопом по Європі»,  «Темна європейська конячка»,  які допомогли  їм  дізнатися багато цікавого про європейські країни. Прийнявши участь  в іграх: «Третій зайвий», «Діжечка із запитаннями», «В гостях у казки»,  присутні мали змогу познайомитися з культурною спадщиною країн Європи. Свої знання школярі закріпили у вікторині  «Європа» і показали високий рівень знань історії та сьогодення Європейського Союзу за що й отримали солодкі нагороди.  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 890 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты