Четвер, 02.05.2024, 23:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 25 » Подорожуємо "Здоровляндією"
13:40
Подорожуємо "Здоровляндією"
                               
12   Ті хто слідкує за інформацією на нашому сайті, вже знають, що ми постійно розповідаємо про хід виконання ініціативи Президента України В.Ф.Януковича по оздоровленню та змістовному відпочинку школярів. Чергова ігротека відбулася у привокзальному мікрорайоні, за адресою: Привокзальна, 12.
Господарі ОСББ, а саме подружжя Ткаченків, Наталія Володимирівна та Віктор Олександрович гостинно зустріли організаторів ігротеки

А напередодні, мешканці будинку, члени об’єднання співвласників богатоповерхового будинку приводили до ладу і без того затишний, чистенький та уквітчений двір – покосили траву, підвезли свіженького пісочку, поприбирали – тобто, на нас чекали.

Свято проходило у вже звичному для нас руслі – вікторини, веселощі, єстафети, ігри... Навіть дощик, що почав було накрапати, ніби схаменувся, і пішов собі геть.
                               
12   Ті 
Та цього разу на дітей, іх батьків, бабусів та дідусів чекав ще й такий сюрприз – присутність на майданчику представників «Приватбанку».

Керівник Знам’янського відділення №2 КРУ «Приватбанку» Шеремет Тамара Миколаївна, та спеціаліст «Приватбанку» Каплун Вікторія приготували для малюків багато подарунків: Паперові бейсболки, магнитики, повітряні кульки, прапорці, такі корисні для школярів речі як розклад занять та закладинки з таблицею множення.

Батькам було запропановано відкрити для дітей картки юніора, а також вступити до «Школи фінансового успіху». Насправді, ці пропозиції багатьох зацікавили.
                                
12   
Як зазвичай, сприяли проведенню ігротеки депутати міської ради, члени Партії Регіонів. Цього разу це були секретар міської ради Тесленко А.В., Корнієнко С.В. та Хохлов В.М..
Поки діти насолоджувались грою, дорослі мали змогу поспілкуватися з депутатами – задати питання, а, можливо, й вирішити проблеми.

Сподіваємось, що й цього разу «Подорож до країни «Здоровляндії» принесла задоволення і радість малюкам та користь дорослим.

Нагадуємо - ігротеки триватимуть до кінця літа, тож приходьте, грайтеся разом з нами, отримуйте задоволення і подарунки!

Наступна ігротека відбудеться напередодні Дня міста, 1 серпня 2013 року, за адресою: Привокзальна, 1. Побачимо, які сюрпризи чекають на малюків наступного разу...
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты