Середа, 08.05.2024, 02:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 30 » Покращення умов обслуговування у медичних закладах - на другому місці після підтримки обороносдатності
09:38
Покращення умов обслуговування у медичних закладах - на другому місці після підтримки обороносдатності
 
12
27 січня депутати обласної ради під час засідання тридцять четвертої сесії обласної ради шостого скликання прийняли обласний бюджет на 2015 рік. П'ять мільйонів гривень з обласного бюджету вже спрямовано на підтримку обороноздатності та реалізацію заходів з мобілізації і мобілізаційної підготовки, ще десять мільйонів гривень з резервного фонду в будь-який час можуть бути спрямовані на ці заходи.

Наступним пріоритетом цьогорічного бюджету стане покращення умов обслуговування у медичних закладах як цивільного населення, так і військовослужбовців. Тож, в обласному бюджеті передбачено п'ять мільйонів гривень на придбання медичної апаратури і обладнання для надання невідкладної спеціальної допомоги обласною лікарнею. Також у разі виконання всіх показників дохідної частини бюджету планується передбачити кошти на придбання сучасного магнітно-резонансного томографа в цю ж лікарню. З бюджету розвитку області п'ять з половиною мільйонів планується спрямувати на реконструкцію першого, третього та п'ятого корпусів обласної лікарні.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко неодноразово наголошував на нагальній необхідності проведення ремонту в обласній дитячій лікарні, і навіть відремонтував власним коштом одну з палат і справа зрушила з місця – в цьогорічному бюджеті закладено більш ніж сім з половиною мільйонів гривень з бюджету розвитку з тим, щоб розпочати реконструкцію дитячого лікувального закладу.

У два рази більше, в порівнянні з 2014 роком, в обласному бюджеті передбачені видатки на лікування хворих з хронічною нирковою недостатністю – в сумі п'ятнадцять мільйонів шістсот тисяч гривень. Крім того, органам місцевого самоврядування та органам виконавчої влади рекомендовано опрацювати питання щодо співфінансування проведення гемодіалізного лікування таких хворих у 2015 році.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 903 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты