Неділя, 28.04.2024, 10:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 14 » Полеглим і живим
21:13
Полеглим і живим

    
12 Далека чужа країна, безглузда війна… Скільки смертей, скільки горя за десять років. Проте ця безглуздість жодною мірою не кидає тінь на наших солдатів і офіцерів, не принижує героїзму, мужності, вірності присязі, військовому обов’язку в афганському пеклі. Ніхто й ніщо не має бути забутим, аби не забути — треба пам’ятати, а щоб пам’ятати — слід знати.

Через Афганську війну пройшло 160,375 громадян, призваних з України. Наша країна втратила 3360 молодих життів. Зазнали поранення більш як 8 тисяч, стали інвалідами 3560 осіб. Внаслідок поранень, хвороб, наших бойових друзів пішло з життя після 1989 року набагато більше, ніж загинуло під час бойових дій. 
     
12Виконавий комітет підтримав ініціативу   Знам'янської міської спілки ветеранів війни в Афганістані   про озеленення території пам’ятника загиблим  воїнам-афганцям та виділив кошти на придбання зелених насаджень (берізок).

Саме в пам’ять про тих, хто поліг в Афганістані, хто прийшов із війни живим, хоча і з пораненою душею члени спілки разом з учнями 11-х класів навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей» на чолі з викладачем «Захисту Вітчизни» Павлом Анатолійовичем Каганковим  висадили дерева біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям, полеглим у локальних війнах на територіях інших держав.

Під час садіння було використано різноманітний матеріал лісових порід і кущів з урахуванням гармонійної палітри зеленої краси природи. Нею незабаром зможуть милуватися відвідувачі пам’ятного місця.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 895 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты