Субота, 27.04.2024, 01:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Попередження!Будьте обережні - шахраї!
10:50
Попередження!Будьте обережні - шахраї!
 
12         Уже вкотре управління праці соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому звертає увагу мешканців м.Знам’янки на випадки шахрайства, з якими стикаються довірливі літні люди, потрапляючи « на гачок» спритним молодикам.

От і цього разу до управління надійшла інформація, що декілька досить поважних знам’янчан старшого віку позбавилися чималеньких сум через свою віру в порядних людей і їхні добрі наміри.

Молоді люди, які роз’їжджають містом, чітко поінформовані про місця проживання одиноких літніх людей. З такою категорією легко мати справу: по-перше, їм нема з ким порадитися, по-друге, вони, як і всі пенсіонери, не надто багаті, тому проявляють зацікавлення до байки, з якою приходять незвані гості. А байка така – Ви – заслужена людина, все життя сумлінно працювали, не шкодуючи своїх сил та здоров’я, і нарешті настав час потурбуватися про себе. Потім пропонується придбати за значною знижкою медичне обладнання, медпрепарати, ліки, тощо. Ви погоджуєтеся на запропоновані умови, віддаєте кошти, отримуєте товар і чекаєте на чудодійне зцілення. І лише через деякий час розумієте, що свої гроші Ви віддали назавжди і в нікуди.

Будьте обачними – не довіряйте ніяким обіцянкам, посвідченням і квитанціям. При можливостях сучасної оргтехніки, яка вам надрукує все: від банальної візитівки до купюри на вибір, - наданий документ може бути звичайною підробкою, а Ви - жертвою шахрайства.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты