Неділя, 05.05.2024, 05:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 28 » Порушувалися питання балансової належності ділянки автошляху Н 01 "Київ – Знам'янка" та погашення заборгованості за виконані роботи
12:51
Порушувалися питання балансової належності ділянки автошляху Н 01 "Київ – Знам'янка" та погашення заборгованості за виконані роботи
12         28 лютого під керівництвом голови облдержадміністрації Андрія Ніколаєнка відбулося засідання Регіональної ради, на якій розглядалося питання про стан виконання у 2012-му році програми ремонту та будівництва доріг в області та завдання щодо реалізації програми у 2013-му році.
Як відзначив керівник області, питання ремонту та будівництва автомобільних доріг залишається для обласної влади одним з найактуальніших. – Вже майже три роки керівництво області робить все можливе для розбудови та модернізації дорожнього господарства Кіровоградщини. Якість доріг – це не просто безпека руху, перевезень вантажів та пасажирів. Чим кращі у регіоні дороги, тим вища його інвестиційна привабливість, тим більше область використовує свій транзитний потенціал, – відзначив голова облдержадміністрації.
– На поточний рік ми запланували завершити кілька важливих проектів по всіх згаданих мною напрямках. Перше – це завершення будівництва об’їзної дороги у Знам’янці. Про важливість цього проекту я говорив у вівторок, відповідаючи на питання журналістів зі Знам’янки. Друге – це реконструкція частини дороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, а також частини дороги Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв. Третє – це роботи з реконструкції дороги Новомиргород-Велика Виска та початок будівництва об’їзної дороги у місті Олександрія. Місто, як всім відомо, потерпає від транзитного транспорту, – повідомив керівник області.
Андрій Ніколаєнко також торкнувся питання фінансування дорожнього будівництва: – Зрозуміло, що коштів завжди не вистачає. Навіть не зважаючи на наші сподівання отримати цього року більше грошей саме на ремонти доріг, ми мусимо докласти максимум зусиль, щоб не розпорошити отриманий ресурс і використати його якомога ефективніше.
Голова ОДА повідомив, що з цією метою на сьогодні триває обстеження доріг та вулиць у населених пунктах області, сформовано робочі групи у складі експертів Служби автомобільних доріг та Кіровоградського облавтодору. І за результатами їхньої роботи має бути сформовано чіткий перелік тих об’єктів комунальної власності та загального користування – вулиць і доріг, де у першу чергу необхідно провести ремонти.
Під час засідання міський голова Ігор Борисович Крижановський порушив питання балансової належності автошляху Н 01 "Київ-Знам'янка". Земля, на якій розташована ділянка дороги від пам'ятного знаку "Танк" в бік руху смт.Знам'янка Друга з 1992 року належить Дмитрівській сільській раді, але балансова належність даної частини дороги не визначена.Також міський голова довів до відома присутніх, що у зв'язку з будівництвом об'їзного шляху в обхід м.Знам'янка Кабінет Міністрів України питання про передачу даної ділянки автошляху на баланс служби автомобільних доріг Кіровоградської області розглядати не буде. Ігор Борисович повідомив, що в листопаді 2012 року силами райавтодору було виконано капітальний ремонт дороги по вул.Дзержинського, але по цей час Одеська залізниця не розрахувалася за виконані роботи. З огляду на вищезазначене міський голова звернувся до голови Кіровоградської облдержадміністрації А.Ніколаєнка з проханням сприяти у вирішенні питання балансової належності ділянки автошляху Н 01 "Київ – Знам'янка" та погашення заборгованості за виконані роботи.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 650 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты