Четвер, 25.04.2024, 08:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 9 » Посильна допомога переселенцям з Донеччини
08:12
Посильна допомога переселенцям з Донеччини
           
12
У зв’язку із подіями, які в даний час відбуваються на сході України, дуже багато сімей із зони проведення АТО виїжджають в регіони, де вони зможуть спокійно відправити своїх дітей до школи, де не стріляють і не руйнують будинки. 

Тому і не дивно, що і в смт Знам’янка Друга з’явилися сім’ї-переселенці. Діти, які прибули до селища, відвідують школу та дитячий садочок. А дорослі намагаються якось влаштовувати життя сім’ї на новому місці, готуються до зими та підшукують роботу.

Знам’янська Друга селищна рада не осталася осторонь проблем, які виникають у переселенців. Тому за ініціативи селищного голови Філіпенка С.І. було внесено зміни до бюджету та виділено кошти на громадські роботи. Відповідно до цього було прийнято на роботу Попову О. А., мешканку Донеччини. Олена Анатоліївна  нещодавно із сім’єю приїхала до селища. Вона із радістю погодилася працювати робітником з благоустрою тимчасово, на період виконання громадських робіт. Слід зазначити, що вона бере активну участь у наведенні санітарного порядку у селищі.

Багато проблем виникають у людей, які вимушені були покинути рідні домівки і поїхати в нікуди. Вони не загадують наперед і не планують на майбутнє. Але, переважна більшість з них вірить, що все скоро закінчиться і вони повернуться додому. Будемо сподіватися, що все так і буде. А на даний час, колектив Знам’янської Другої селищної ради всебічно підтримує дану сім’ю та сподівається на мир в Україні та у всьому світі.

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1167 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты