Середа, 01.05.2024, 20:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 23 » Постійні комісії
22:40
Постійні комісії
12
Під головуванням Антоненка Олега Савелійовича відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики; освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.С.Бойко)  в яких взяли участь міський голова І.Крижановський, заступник міського голови А.Заруцький, секретар міської ради Н.Адамович, начальники відділів та управлінь  міськвиконкому.

На засіданні постійних комісій депутати розглянули питання порядку денного, які виносяться на розгляд 63 сесії міської ради. А  саме: внесення змін до та доповнень до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік»;  внесення доповнення до додатку Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка; внесення змін та доповнень до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2014-2015 роки; внесення змін та доповнень до Міської  комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м.Знам’янка.

Постійні комісії заслухали інформацію  начальника управління МА та ЖКГ Л.Лаптєвої про хід виконання Міської програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам’янка на 2013-2015 роки.
При обговоренні проектів рішень постійними комісіями було запропоновано зняти з розгляду проект рішення щодо Положення про порядок преміювання міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
12

Також, постійні комісії розглянули звернення депутатів міської ради до голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо  недоцільності та необґрунтованої результативності проведення  заходів по впровадженню нової моделі фінансового забезпечення місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин у частині передачі з державної до комунальної власності закладів охорони здоров’я залізничного транспорту України ДЗ «Відділкова лікарня ст.Знам’янка ДП «Одеської залізниці» та підтримали його.

Постійні комісії  розглянули питання регулювання земельних відносин та заслухали інформацію начальника відділу земельних питань А.Грицюк про хід виконання Міської програми забезпечення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м. Знам’янка.

Також, у різному депутати розглянули звернення  голови Ліберальної партії України М.Опанащенка до міського голови та міської ради стосовно підтримки запропонованої партією законодавчої ініціативи щодо збільшення розміру мінімальної заробітної плати. За результатами розгляду питання щодо підтримки зазначених законодавчих ініціатив депутатами міської ради:

-зазначено про необхідність детального роз’яснення механізму реалізації ініціатив, а саме: джерел фінансування збільшених розмірів мінімальної заробітної плати, як погодинного так і місячного;
-запропоновано доопрацювати дані законодавчі ініціативи в частині приведення мінімального розміру заробітної плати до реального значення та внести дані законопроекти на розгляд депутатів новообраної Верховної Ради України.
 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты