Четвер, 02.05.2024, 10:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 20 » Постійні комісії
14:37
Постійні комісії
 
12
Під головуванням Тесленка Андрія Вікторовича відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва, в якому взяли участь міський голова І.Крижановський та секретар міської ради Н.Адамович.

Відповідно до порядку денного депутати розглянули звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2014 року;  внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» та затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2015 рік.

З поміж іншого члени комісії розглянули та підтримали Міську програму соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих.  Начальник управління соціального захисту населення А.Волошина зазначила, що дана програма розроблена в умовах проведення в Україні антитерористичної операції. Тому виникає  необхідність надання додаткових соціальних гарантій учасникам АТО, членам їх сімей, пораненим військовослужбовцям, а також сім’ям, члени яких загинули під час проведення АТО, зокрема у частині поліпшення фінансово-матеріального стану зазначених категорій осіб. Програма здійснюється на місцевому рівні з метою фінансової, соціальної, психологічної підтримки учасників АТО та членів їх сімей, сприяння вирішенню їх соціально-побутових проблем, вшанування пам’яті загиблих героїв. Програма на даний час має найважливіше значення та потребує залучення фінансових ресурсів бюджетів усіх рівнів та коштів не бюджетних джерел.
 
12
На засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувались комунального майна зокрема, «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №91 по вул. Фрунзе», «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення побутових підходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території міста Знам’янка».

Постійна комісія заслухала інформацію про хід  виконання Міської програми охорони навколишнього природного середовища м.Знам’янка на 2014-2015 роки; цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів культури міста; цільової програми розвитку фізичної культури та спорту; Програми зайнятості населення м.Знам’янка у 2014 році; проведення заходів з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу у 2014 році та Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру та програми інформатизації на 2013-2015 роки.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.

Також, депутатами було запропоновано внести до порядку денного та розглянути проекти рішення  «Про затвердження списку народних засідателів Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області» та «Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.04.2012 року №581 «Про затвердження Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів культури міста на 2012-2015 роки».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 828 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты