Четвер, 02.05.2024, 18:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Посвята в ліцеїсти
16:01
Посвята в ліцеїсти
  
12
Вже шостий рік поспіль наш заклад має назву навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей». Три випуски ліцеїстів успішно склали зовнішнє незалежне оцінювання та 80% з них стали студентами вишів з державною формою навчання.

Ліцеїсти - дружні, відповідальні, цілеспрямовані і творчі особистості, багато працюють, а тому мають багато перемог на шкільному, міському, обласному і навіть на республіканському рівні.
  
12
 
В минулому навчальному році ліцеїсти отримали 46 перемог з 94, які вибороли вихованці НВК в обласному етапі предметних олімпіад (це 38% перемог серед учнів шкіл міста). З року в рік зростає кількість високих досягнень наших вихованців. Вже маємо 21 перемогу у Всеукраїнських олімпіадах та 12 перемог в обласному конкурсі – захисті науково-дослідницьких робіт.

25 жовтня 2013 року відбулось традиційне свято – посвята в ліцеїсти.
Цього року 17 хлопців і дівчат поповнили ряди учнівської еліти НВК. Ними стали учні 10-Б класу природничо-математичного профілю (класний керівник Самофалова Тетяна Борисівна). Серед них: Безугла Оксана, Безик Яна,Борзих Владислав,Губатенко В’ячеслав,Загурська Дар’я, Ковалішін Дмитро,Коноваленко Марія,Костенко Анна,Куценко Надія, Лемешко Олександр, Мельник Аліна, Московець Дар’я, Назарко Антон, Пальчуненко Руслана, Пересадченко Марина,Соколенко Олександра,Шаповалова Тетяна.
 
12
Це одні з найкращих учнів закладу, які вже відзначились своїми успіхами. Так у минулому навчальному році вибороли перемоги :
• Лемешко Олександр (І місце у ІІ етапі і ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з хімії, переможець заочного туру юних хіміків, отримав гарні результати в очному турі, який відбувся в м. Одесі);
• Коноваленко Марія (у ІІ етапі олімпіад - ІІ місце з української мови, ІІІ місце з правознавства, І місце з географії, І місце з біології та ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з географії);
• Безик Яна і Пальчуненко Руслана (І місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання);
• Борзих Владислав (ІІІ місце в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт з математики);
• Безугла Оксана (ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій).
 
12
Педагогічний колектив впевнений, що на цьому досягнення ліцеїстів не вичерпані і в поточному навчальному році досягнення будуть ще вищі.

Зі своїми привітаннями на адресу учнів ліцею, вчителів і батьків виступили гості свята: директор навчально-виховного комплексу Сопільняк Ю.М., міський голова Крижановський І.Б., начальник відділу освіти Попова Н.О., заступник директора НВК з навчально-методичної та наукової роботи Орищенко В.П.

Ліцеїсти презентували свої таланти: співали, танцювали, навіть демонстрували свої математичні вміння. Справжніми подарунками для всіх присутніх стали привітання вихованців будинку дитячо-юнацької творчості.  
12
 
Приємно, що на свято відвідали учні інших шкіл міста, батьки та друзі
ліцеїстів.

Втішає той факт, що батьки усвідомлюють необхідність навчання обдарованих і талановитих дітей в ліцеї, де створюються особливі умови для самовдосконалення особистості. Сьогодні наші ліцеїсти - найкращі учні в місті, а завтра – компетентні громадяни нашого суспільства, потенціал майбутнього нашої держави.



Заступник директора НВК
навчально-методичної та
наукової роботи
Віра Павлівна Орищенко

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 914 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты