Четвер, 02.05.2024, 00:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Поважне ставлення до людей з особливими потребами, турбота і піклування про них є ознакою розвинутої та цивілізованої країни
20:29
Поважне ставлення до людей з особливими потребами, турбота і піклування про них є ознакою розвинутої та цивілізованої країни
                           
12Сьогодні спеціальна міська комісія оцінювала якість капітального ремонту квартири учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, прирівняного до інваліда  війни ІІ групи, Сухобруса Миколи Олександровича.

При виконкомі Знам’янської міської ради працює комісія з проведення безоплатних капітальних ремонтів власників житлових будинків і квартир осіб, які мають право на такі пільги. Вже одинадцять таких осіб за цей рік мали змогу поліпшити свої житлові умови за державні кошти.
Ремонтні роботи виконуються силами комунального підприємства «Знам’янська ЖЕК №1».

Дізнатися думку власника квартири про якість ремонту приїхали  міський голова І.Б.Крижановський та його заступник з питань діяльності виконавчих органів А.А.Заруцький.

Микола Олександрович Сухобрус задоволений проведеною роботою з благоустрою його житла, подякував міському керівництву і фахівцям КП «Знам’янська ЖЕК №1».
В результаті проведеної роботи у квартирі   замінені віконні та дверні блоки, улаштовані поли в коридорі та на кухні, відштукатурені стіни, пофарбовані поверхні на загальну суму близько 10,0 тис. грн.

 «Поважне ставлення до людей з особливими потребами, турбота і піклування про них є ознакою розвинутої та цивілізованої країни. У нашому місті за ініціативи Президента України В.Януковича реалізується цілий комплекс соціальних програм з підтримки таких людей. В їх основі лежить адресний підхід до кожного», – наголосив Ігор Борисович Крижановський під час спілкування з інвалідом.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 866 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты