Середа, 24.04.2024, 08:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 14 » Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради
13:48
Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради
12
Установчі збори з формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради відбудуться "25" січня 2017 року  у залі засідань міськвиконкому.

Початок зборів о 14.00.

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради при виконавчому комітеті  Знам’янської міської ради:
Войчишина Оксана Миколаївна. Член громадської організації «Всеукраїнське об’єднання Дія»

Дзиґа Володимир Михайлович.Голова ГО «Федерація гандболу м.Знам’янка»

Захарчук Тетяна Василівна.Заступник голови ГО «Платформа громадської участі «Нове місто»

Мазур Олександр Григорович.Заступник Знам’янської міської організація «Українська спілка воїнів-інтернаціоналістів»

Філіпова Світлана Миколаївна.Засновник та координатор ДМГО «Оберіг»

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства). До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по два представника від кожного інституту громадянського суспільства. Членство в громадській раді є індивідуальним.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.
- згода представника на опрацювання та оприлюднення його персональних даних.

Крім обов’язкових документів просимо вас надати коротку інформацію про ІГС та делегованого представника організації у електронному вигляді (на компакт-диску): на 1 арк. формату А4, розмір шрифту - Times New Roman, 14 пт (разом із можливим розміщенням на ньому фото кандидата - за його згоди). Дана інформація буде розміщена на офіційному сайті Знам’янської міської ради у розділі „Кандидати до складу громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради”.

Документи можуть надаватися ініціативній групі з "15" грудня 2016 року до "16" січня 2017 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, каб. №3 з 8.00 до 17.00 год.

Телефон для довідок: 2-30-85.

Зразки документів: 



 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 798 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты