Четвер, 25.04.2024, 19:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 30 » Позачергова чотирнадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
07:27
Позачергова чотирнадцята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання

12

Перед початком роботи позачергової чотирнадцятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового, за участю міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося спільне засідання депутатських комісій, на якому було розглянуто питання, запропоноване для включення до порядку денного сесії, а саме: проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 року №56 «Проміський бюджет на 2016 рік». В обговоренні проекту рішення взяли участь: депутати міської ради М.Терновий, С.Каратєєв, заступник начальника міського фінансового управління О.Лепетко. 

Міський голова С.Філіпенко перед початком пленарного засідання привітав депутатів міської ради Н.Коленченко та Л.Семиніну з Днем народження.

Під час розгляду проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік» заступник начальника міського фінансового управління О.Лепетко надала пояснення щодо необхідності його прийняття та проінформувала присутніх про головні зміни, що пропонуються. 

12

Внсення змін до міського бюджету було подано на розгляд міської ради відповідно до вимог статті 23 Бюджетного кодексу України, довідки департаменту фінансів Кіровоградської облдержадміністрації від 24.06.2016 року №285, листа управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому від 24.06.2016 року №1344. Депутатами було одноголосно підтримано збільшення доходів і видатків загального фонду міського бюджету на 2223,6 тис.грн. в частині міжбюджетних трансфертів за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

У роботі сесії міської ради взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, помічник-консультант депутата міської ради Н.Хандусенко.

На сесії міської ради були відсутні депутати міської ради: О.Антоненко, С.Бойко, C.Гуров, Н.Данасієнко, С.Кліпацький, Р.Кондратьєв, Є.Ліщенко, В.Мацко, А.П.Мороз, С.Постика, В.Озеряний, Л.Семиніна, Н.Тесленко, О.Щава .

Начальник відділу по обслуговуванню ради
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.7/7

Кировоград: новости и сайты