Четвер, 02.05.2024, 14:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 9 » Позачергова сесія міської ради
13:48
Позачергова сесія міської ради
 
Відбулося спільне засідання депутатських комісій міської ради, яке провів голова постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Леонід Григорович Суслов та пленарне засідання позачергової шістдесят сьомої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського.

На початку засідання міський голова привітав депутатів І.Нетребу, І.Савельєва, Л.Маковія з днями народження, а також вручив Почесну грамоту Знам’янської міської ради за вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам’янка  та з нагоди Дня місцевого самоврядування депутату міської ради О. Луцу.

Враховуючи пропозиції міського відділу освіти та з метою вирішення питання щодо капітальних видатків по дошкільним навчальним закладам та Центру дитячої та юнацької творчості, міська рада, за результатами голосування, внесла зміни та доповнення до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2014-2015р.р. 
 
12
З метою забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств та недопущення заборгованості по податкам, заробітній платі та енергоносіях по КП «Ринокторгсервіс» та КП «Знам’янська міська друкарня» депутати підтримали внесення доповнень до додатку Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2014 рік.

Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 31.01.2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік», збільшивши доходи та видатки загального фонду міського бюджету за рахунок додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 3250,0 тис. грн.Дані кошти будуть спрямовані виключно на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ міста.

Міський голова Ігор Борисович Крижановський представив депутатам міської ради нового керівника КП «Знам’янська міська друкарня» О. Ярниха та в.о. першого заступника Знам’янського міського голови Т.Іваськів. 
12

На сесії міської ради були присутні: прокурор Знам’янської міжрайонної  прокуратури Д.Шевченко, начальники відділів та управлінь апарату управління Знам’янської міської ради, а також представники засобів масової інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 867 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты