Четвер, 28.03.2024, 23:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Позачергова сесія третьої сесії міської ради сьомого скликання
12:58
Позачергова сесія третьої сесії міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням голови депутатської комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового відбулося спільне засідання депутатських комісій міської ради. До розгляду на депутатських комісіях було внесено один проект рішення, після обговорення якого проект  винесено на розгляд сесії.

Міським головою С.Філіпенком було відкрито пленарне засідання позачергової третьої сесії  міської ради сьомого скликання,  на якому було розглянуто проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 05 лютого 2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік».

Під час пленарного засідання міська рада  внесла зміни до рішення міської ради  від 05 лютого 2015 року №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» а саме:   збільшивши доходи загального фонду міського бюджету на 6569,2 тис. грн., з них за рахунок субвенцій з державного бюджету на 6023,2 тис. грн. , а саме:
- відповідно до розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації від 1 грудня 2015 року № 469-р «Про внесення змін до обсягів субвенцій з державного бюджету»:
- на надання пільг  та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот – на 5516,7 тис. грн.;
12
- на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів  у зв'язку із відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного  податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій  громадян – на 358, 4 тис. грн.;
- на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого  пічного побутового палива і скрапленого газу – 113,1 тис. грн.;
- відповідно до розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації від    4 грудня 2015 року № 482-р «Про перерозподіл обсягів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей і грошового забезпечення батькам»:
- на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" – на 35,0 тис. грн..  

В різному міський голова Сергій Іванович Філіпенко зачитав присутнім подання про реєстрацію депутатської групи «За Добре врядування» Знам’янської міської ради 7 скликання, до якої увійшли 6 депутатів міської ради. Головою депутатської групи «За Добре врядування»  Знам’янської міської ради обрано Лєвінте Сергія Васильовича.

На сесії міської ради були присутні: начальники відділів та управлінь апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1029 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.8/5

Кировоград: новости и сайты