Четвер, 02.05.2024, 13:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 23 » Позачергова шістдесят дев’ята сесія Знам’янської міської ради
10:04
Позачергова шістдесят дев’ята сесія Знам’янської міської ради
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося пленарне засідання позачергової шістдесят дев’ятої сесії Знам’янської міської ради.

На розгляд позачергової 69 сесії міської ради було винесено 4 питання порядку денного. 

З метою приведення у відповідність фактичним витратам заходів Програми, цільового та ефективного використання бюджетних коштів, міська рада внесла зміни та доповнення до розділу Ш Заході по реалізації Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2014 рік.

Враховуючи введення надзвичайного стану в об’єднаній енергосистемі України, різке погіршення енергетичного балансу через дефіцит палива на теплових електростанціях та зменшення виробітку електричної енергії на ГЕС, з метою зменшення соціальної напруги в місті Знам’янка, міська рада прийняла звернення депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо врегулювання питання електропостачання в місті.

12
На розгляд депутатів міської ради було винесено також два проекти рішень «Про передачу міжбюджетного трансферту». Під час обговорення даних проектів рішень в.о. першого заступника - начальник фінансового управління Т.Іваськів надала присутнім інформацію щодо змісту Додатку 10 проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» в якому передбачається передача державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» на фінансування місцевому бюджету в 2015 році. З метою уникнення можливих негативних наслідків щодо фінансування зазначеного закладу охорони здоров’я, депутатам було запропоновано прийняти запропоновані рішення «Про передачу міжбюджетного трансферту», одним з яких передбачалося скасування  рішення міської ради від 27.06.2014 року №1403  про стовідсоткову переадресацію коштів з міського до районного бюджету на фінансування Знам’янської центральної районної лікарні, амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Знам’янка та фельдшерського пункту с. Водяне в 2015 році, а іншим рішенням прописувався порядок надання  районному бюджету субвенції в межах медичної субвенції з Державного бюджету на охорону здоров’я шляхом затвердження відповідного помісячного розпису тимчасового кошторису на І квартал 2015 року. 

Під час розгляду даних питань міський голова зокрема неодноразово відзначав, що прийняття даних рішень обумовлено необхідністю забезпечити функціонування закладів, зберегти соціальні гарантії працівників та виплату заробітної плати, як колективу державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця», так і центральної районної лікарні. Він наголосив також на тому, що дані рішення не мають на меті закриття лікарень чи скорочення в закладах ліжкомісць, і тим більше не є початком скорочення штатної чисельності працюючих в зазначених закладах охорони здоров’я людей. 

В обговоренні даних питань порядку денного взяли участь В.Казанджій, Т.Михайлова, С.Філіпенко, І.Муравський, С.Тимошенко, Л.Полєжай, О.Кубкіна, О.Скрипник та депутати міської ради.

Третій проект рішення «Про передачу міжбюджетного трансферту» за результатами таємного голосування не набрав більшості голосів. Четвертий проект рішення «Про передачу міжбюджетного трансферту» був знятий з розгляду за рішенням депутатів міської ради у зв’язку з недоцільністю його прийняття.

На сесії міської ради були присутні, депутат Кіровоградської обласної ради В.Казанджій, голова Знам’янського теркому профспілки залізничників Л.Семиніна, голова Знам’янської районної ради Т.Михайлова, селищний голова смт. Знам’янка Друга С.Філіпенко, заступник директора Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА О.Скрипник, головний лікар Знам’янської ЦРЛ І.Муравський, головний лікар «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» С.Тимошенко, начмед «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» Л.Полєжай, завідуюча поліклінічним відділенням «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» О.Кубкіна, голова профспілки «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» С.Ладан, голова профкому Знам’янської дирекції залізничних перевезень В.Карлюга, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 932 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты