П`ятниця, 29.03.2024, 12:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 28 » Позачергова сьома сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
13:06
Позачергова сьома сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Перед спільним засіданням депутатських комісій, яке відбулося до початку позачергової сьомої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання, міський голова Сергій Іванович Філіпенко зачитав розпорядження «Про зупинення дії рішення сьомого  скликання Знам’янської міської ради від 22 січня 2016 року №107 «Про умови оплати праці міського голови, cекретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради у   І-му кварталі 2016 року». Даним розпорядженням, у зв’язку із порушенням  постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 року №1013 «Про упорядкування структури заробітної плати особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно – правових актів» та постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умови праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» при прийнятті пункту 3 даного рішення, зупиняється вищезазначене рішення міської ради. Відповідно до пункту 4 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада зобов’язана у двотижневий строк повторно розглянути рішення.  

Під головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацького відбулося спільне засідання депутатських комісій щодо обговорення питання порядку денного, а саме: проекту рішення «Про обрання секретаря Знам’янської міської ради сьомого скликання». Міський голова, запропонував обрати секретарем міської ради Клименко Наталію Миколаївну. Депутати міської ради прийняли участь в обговоренні питання порядку денного, поставили запитання кандидату на посаду секретаря міської ради, надали свої пропозиції, висловили побажання. Під час обговорення, міський голова Сергій Іванович Філіпенко навів свої аргументи щодо кандидатури, яку він запропонував, та зазначив, що під час спілкування з Наталією Миколаївною, для себе відмітив, у першу чергу, ті риси її характеру, які допоможуть їй у вирішенні завдань, що стоять перед секретарем міської ради. Врахував, також, її досвід роботи з людьми та бачення розвитку міста в майбутньому. 

На початку пленарного засідання міський голова зачитав постанову Знам’янської міської виборчої комісії Кіровоградської області від 26 січня 2016 року №54, відповідно до якої: виключено зі списку обраних депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання від Знам’янської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Ратушну Ірину Олександрівну; визнано обраним та зареєстрованим депутатом Знам’янської міської ради сьмого скликання по багатомандатному виборчому округу наступного за черговістю кандидата в депутати Знам’янської міської ради сьмого скликання, від Знам’янської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Антоненка Олега Савелійовича. Сергій Іванович привітав новообраного депутата з обранням на посаду і побажав успіхів та плідної праці на користь виборців.

Відповідно до частини 3 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» таємне голосування обов’язково проводиться у випадках, передбачених пунктом 4 ст.26 Закону України, а саме:  обрання на посаду та звільнення з посади секретаря ради у порядку передбаченому Законом.

За результатами таємного голосування, секретарем Знам’янської міської ради сьомого скликання було обрано Клименко Наталію Миколаївну. Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав Наталію Миколаївну з обранням на посаду.

У роботі сесії міської ради взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації, міських громадських організацій та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 6 депутатів міської ради: C.Гуров, Є.Ліщенко, О.Щава, Л.Семиніна, О.Кузін, Т.Макарова.

Начальник відділу по обслуговування ради 
Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1162 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.9/14

Кировоград: новости и сайты