Четвер, 28.03.2024, 20:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 29 » Позачергова сорок дев’ята сесія Знам'янської міської ради
13:48
Позачергова сорок дев’ята сесія Знам'янської міської ради
12
Під головуванням секретаря міської ради Н.Клименко відбулося засідання позачергової сорок дев’ятої сесії Знам'янської міської ради сьомого скликання.

До початку роботи пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, відбулося спільне засідання депутатських комісій. За результатами роботи,  депутати  погодили винесення на розгляд сесії міської ради питання «Про наділення повноваженнями депутатів для представлення інтересів міської ради у судах». В обговоренні даного питання взяли участь секретар міської ради Н.Клименко, депутати міської ради О.Рубан, Н.Тишкевич, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, Ю.Майборода, О.Куцов, помічник-консультант-депутата міської ради Н.Данасієнко С.Пашко, головний спеціаліст з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради В.Приходько.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

Голосування за проекти рішень відбувалося за допомогою автоматизованої системи електронного голосування «ГОЛОС». 

За результатами роботи позачергової сорок дев’ятої сесії Знам'янської міської ради сьомого скликання рішення «Про наділення повноваженнями депутатів для представлення інтересів міської ради у судах» було  затверджено з доповненнями.

Рішеннями ради також надано протокольні доручення постійній комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Н.Коленченко).

У роботі сесії взяли участь: перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, помічник-консультан депутата міської ради Н.Данасієнко С.Пашко, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 13 депутатів міської ради, а саме: О.Антоненко, В.Мацко, О.Кузін – за сімейними обставинами, С.Лєвінте – відрядження, І.Микуляк – по хворобі, Л.Семиніна, Ю.Сопільняк, С.Каратєєв, О.Луц, С.Постика, О.Бойчук - виробнича необхідність, І.Зіньковська  - лікарняний, П.Цатурян – припинив повноваження депутата міської ради відповідно до рішення міської ради від 15.12.17 №1212. 

З результатами поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійних комісій та  сесії міської ради.


Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради     
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 780 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты