Середа, 03.07.2024, 06:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 32
Гостей: 32
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 27 » Позачергова сорок сьома сесія Знам'янської міської ради
10:31
Позачергова сорок сьома сесія Знам'янської міської ради
Під головуванням міського голови С.Філіпенка та за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання позачергової сорок сьомої сесії Знам'янської міської ради сьомого скликання.

До початку роботи пленарного засідання, міський голова Сергій Іванович Філіпенко зачитав рішення Знам'янської районної ради від 22 грудня 2017 року №363 «Про передачу цілісного майнового комплексу  Знам'янської центральної районної лікарні» та запропонував провести спільне засідання депутатських комісій. За результатами роботи, депутати  погодили внесення доповнень до порядку денного сесії у зв’язку з необхідністю розгляду додаткових питань, що стосуються соціально-економічного розвитку нашого міста, медичного обслуговування населення міста та району тощо, а також враховуючи їх  соціальну значимість та нагальну необхідність. Розглянули запропоновані проекти рішень, внесли доповнення та надали пропозиції. Після детального обговорення, депутати прийняли рішення про внесення додаткових проектів рішень із зазначених питань на розгляд позачергової сорок сьомої  сесії Знам'янської міської ради сьомого скликання.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

Голосування за проекти рішень відбувалося за допомогою автоматизованої системи електронного голосування «ГОЛОС». 

За результатами роботи позачергової сорок сьомої сесії Знам'янської міської ради сьомого скликання було  затверджено рішення міської ради «Про міський бюджет на 2018 рік» обговорення проекту якого, проводилися за рішенням комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста та відбувалося за участі головних розпорядників, розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та депутатів міської ради протягом останнього місяця, а також напередодні  - 20 та 21 грудня під час засідань спільних депутатських комісій, що відбулися відповідно до розпорядження міського голови «Про скликання позачергової сорок сьомої сесії міської ради сьомого скликання».

З метою створення єдиного медичного простору на території міста Знам’янка та організації роботи  якісного медичного обслуговування населення міста та району, та підставі  прийнятого  рішення Знам'янської районної ради «Про передачу цілісного майнового комплексу  Знам'янської центральної районної лікарні», міська рада затвердила рішення «Про прийняття цілісного майнового комплексу Знам'янської центральної районної лікарні до комунальної власності міста Знам'янка» зі змінами та доповненнями, відповідно до якого,  у тому числі, депутати затвердили склад комісії з прийому-передачі цілісного майнового комплексу Знам'янської центральної районної лікарні.

Внесено доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2017 рік та зміни до міського бюджету 2017 року. Також, депутати одноголосно підтримали рішення «Про  надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка»  на  передачу в   оренду  нежитлового  вбудованого  приміщення під  розміщення аптечних  пунктів».

По завершенню роботи, міський голова подякував депутатському корпусу за плідну та злагоджену роботу на благо нашого міста. 

У роботі сесії взяли участь: заступник директора – начальник управління з розвитку та організації медичної допомоги дорослому та дитячому населенню департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА О.Скрипник, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, голова та секретар Громадської ради при виконавчому комітету Знам’янської міської ради М.Сурдул та Н.Іванова, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» Л.Полєжай, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 5 депутатів міської ради, а саме: В.Озеряний – відрядження, Т.Макарова – за сімейними обставинами, М.Терновий – по хворобі, Л.Семиніна  - виробнича необхідність, П.Цатурян – припинив повноваження депутата міської ради відповідно до рішення міської ради від 15.12.17 №1212. 
З результатами поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійних комісій та  сесії міської ради.


Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради     
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 710 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты