Субота, 27.04.2024, 06:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Позаплановий день ЦЗ в ЗШ № 1
08:17
Позаплановий день ЦЗ в ЗШ № 1
 
12
На виконання протокольного доручення міського голови І.Крижановського від 02.02.2014 року «Про організацію та проведення із залученням працівників ДСНС навчання у всіх закладах освіти з охопленням педагогічних працівників, дітей, учнів  на тему : «Дії у разі виникнення надзвичайної ситуації», відповідно до розпорядження начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради у Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г. Шевченка проведено 13.02.2015 року позаплановий день ЦЗ. 

Начальником ЦЗ основними цілями та завданнями дня ЦЗ було визначено:
практичну перевірку здатності працівників школи та учнів грамотно і чітко діяти з метою захисту свого здоров'я та життя у надзвичайних ситуаціях; виховання впевненості учнів у ефективності заходів, що проводяться в школі в умовах надзвичайних ситуацій;                   навчання керівного та командно-начальницького складу школи. 
 
12
До участі в дні ЦЗ залучено керівний та командно-начальницький склад ЦЗ школи;  особовий склад невоєнізованих формувань ЦЗ; весь постійний склад учнів 1—11 класів.

На годинах спілкування класні керівники ще раз опрацювали з дітьми брошуру «Що варто знати юнацтву в непростий час». Під час практичного заняття учні навчалися чітко і організовано займати свої місця в укритті, яким слугує шкільний підвал. 





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты