Неділя, 28.04.2024, 08:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 24 » Працівники міліції розшукали крадіїв
16:35
Працівники міліції розшукали крадіїв
 12
09.12.2013 року до міліції звернувся місцевий мешканець з заявою про те, що з його автомобіля, який був розташований по вулиці Фрунзе міста Знам’янка зникло 4 диски з гумою. 29.01.2014 року до міліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що залишивши свій автомобіль «ВАЗ 2106» біля будинку виявив його відсутність. 09.02.2014 року звернувся знам’янчанин з заявою про те, що залишивши свій автомобіль біля під’їзду по вулиці Привокзальній міста Знам’янка на ранок виявив, що розбите переднє скло і зник відео реєстратор «Супра», антирадар, ручний ліхтарик та мобільний телефон «НТС».

Після кропіткої праці правоохоронців вказані злочини були розкриті. Зловмисником виявився не працюючий, раніше судимий, мешканець міста Олександрія, 1981 року народження. Також, працівники міліції розшукали і диски з гумою, та автомобіль, який в розібраному стані повернули власникам.

За словами начальника Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області Сергія Вікторовича Рудя, за цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты