Вівторок, 23.04.2024, 12:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 23 » Працівники міліції спільно з представниками громадських формувань беруть участь у правовому вихованні учнів
13:32
Працівники міліції спільно з представниками громадських формувань беруть участь у правовому вихованні учнів
 
12
Днями до Богданівської школи завітав старший дільничний інспектор Знам’янського міськвідділу міліції Юрій Мельничук та керівник новоствореного при місцевій сільській раді громадського формування «Щит» Олена Чугункова.

Гості провели з дітьми лекцію на правову тематику. Школярам розповіли про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, а також роз’яснили, якими можуть бути наслідки неправдивих повідомлень про замінування та пошкодження об’єктів власності.

Крім того, під час спілкування увагу учнів ще раз зосередили на недопущенні пропусків шкільних занять без поважних причин, нагадали про шкоду від паління та вживання алкоголю, особливо у ранньому віці.

- Такі заходи будуть проводитися і надалі для недопущення вчинення неповнолітніми протиправних діянь, – розповів заступник начальника Знам’янського міськвідділу Олег Клименко.
 
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 850 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты