Вівторок, 07.05.2024, 19:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 25 » Працівники міліції звітують перед населенням про результати роботи за перше півріччя 2014 року
10:45
Працівники міліції звітують перед населенням про результати роботи за перше півріччя 2014 року
  
12
Начальник міськвідділу Андрій Гулий провів зустріч з населенням та розповів присутнім про результатами роботи керованого підрозділу за перше півріччя 2014 року.

З початку року до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 3520 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Із загальної кількості повідомлень, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 933 інформації за фактами кримінальних правопорушень.

Андрій Андрійович зазначив, що протягом 6 місяців 2014 року керівництвом вжито низку організаційних та практичних заходів для забезпечення підтримання належного рівня правопорядку на ввіреній території, це дало змогу досягнути позитивних показників у роботі.

Так, за шість місяців на території міста та району працівники міліції розкрили 2 вбивства, 1 факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, 3 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 8 грабежів, 90 крадіжок.

Також, правоохоронцями проводяться рейди та відпрацювання, профілактичні лекції для неповнолітніх осіб та осіб, які схильні до вчинення правопорушень. Продовжується співпраця міліціонерів з громадським формуванням «Окремий Чорноліський полк «Імені Козака Мамая» Буго – Гардівського округу Українського козацтва», спільно з якими проводиться чергування нічних вулиць міста.

За словами начальника Знам’янського міського відділу міліції Андрія Гулого - тісна співпраця правоохоронців та населення дозволяє працівникам міліції не допустити погіршення криміногенної ситуації на ввіреній території.




Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 722 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты