Середа, 24.04.2024, 03:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 29 » Працівники поліції викрили зловмисника, який вчинив крадіжку та шахрайство
11:16
Працівники поліції викрили зловмисника, який вчинив крадіжку та шахрайство
12
Мешканець Знам’янського району в одного місцевого жителя викрав ноутбук вартістю 10 тисяч гривень, а в іншого – шахрайським шляхом заволодів електроінструментом. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання - до 5 років ув’язнення.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця населеного пункту про крадіжку майна.

«Працівники поліції встановили особу, причетну до кримінального правопорушення. Ним виявився 39-річний раніше неодноразово судимий за крадіжки та наркозлочини житель району. Злодій прийшов у гості до свого 37-річного знайомого, де вони розпивали спиртні напої. 

Після того, як господар заснув, гість викрав ноутбук, чим спричинив потерпілому матеріальної шкоди у сумі 10 тисяч гривень. У подальшому продав чужу річ незнайомій особі за тисячу гривень і витратив гроші на власні потреби.

Крім цього, правоохоронці встановили, що зловмисник узяв у 29-річного односельця болгарку покористуватися та не повернув, а перепродав знайомому. Інструмент вилучено та повернуто власнику», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Чоловіку оголошено про підозри у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження волі або позбавлення волі на строк до п'яти років.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 872 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты