Четвер, 18.04.2024, 16:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 29 » Щодо нарахування житлових субсидій, пільг
11:21
Щодо нарахування житлових субсидій, пільг
12
Для соціального захисту населення через підвищення тарифів на електроенергію, газ та комунальні послуги до економічно обґрунтованого рівня наша держава передбачила ряд заходів. Одним з них є удосконалення порядку надання житлових субсидій. Впроваджуючи спрощений механізм надання субсидій, держава піклується про тих своїх громадян, які потребують підтримки нині найбільше.

На постійному контролі Уряду країни, Міністерства соціальної політики України, департаменту соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації, міської влади знаходиться питання максимального охоплення програмою житлових субсидій всіх, хто потребує підтримки від держави та має на це право.

Програму житлових субсидій в Україні запроваджено у 1995 році. За 21 рік дії програми кількість отримувачів субсидії по місту збільшилася у 5 разів. Станом на 25.11.2016 субсидію отримують більше 7500 домогосподарств. І ця цифра щодня зростає.
12

З метою максимального залучення населення до програми житлових субсидій за спрощеним порядком спеціалістами управління соціального захисту населення проводиться певна робота: бланки заяв та декларацій, інструкції по їх заповненню розповсюджуються на підприємства-надавачі житлово-комунальних послуг, інші підприємства, установи та організації міста, поштові відділення, селищну раду, через голів квартальних, будинкових комітетів, ОСББ, ЖБК, проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота в ЗМІ, під час особистих прийомів, зустрічей в колективах тощо.

Так, 25.11.2016 року відбулася зустріч з колективом виробничого підрозділу служби локомотивного господарства «Локомотивне депо Знамянка» регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця». Начальник управління Волошина А.М. разом з начальниками відділів прийому громадян та прийняття рішень Грудніцькою О.В., персоніфікованого обліку Оврашком С.П. відповіли на численні запитання та надали детальну інформацію усім присутнім з питань нарахування житлових субсидій, пільг тощо.

Нагадуємо, що вичерпні роз'яснення з питань соціального захисту можна отримати безпосередньо у спеціалістів управління за адресами: м. Знам'янка, вул. Михайла Грушевського, 17 та вул. Глібка, 28.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 725 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты