Середа, 24.04.2024, 21:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 17 » Працівники служби порятунку сьогодні відзначають професійне свято
15:30
Працівники служби порятунку сьогодні відзначають професійне свято
12
Професійне свято рятувальники відзначають 17 вересня з 2012 року, коли це затвердив Президент України своїм указом. 

17 вересня вибрано не випадково, бо у цей день православні вшановують ікону «Неопалима купина», яка є покровителькою вогнеборців і взагалі всіх рятувальників.

Тож,  саме  сьогодні, знам'янських рятувальників привітали  т.в.о. першого заступника міського голови, начальник фінансового управління Тетяна Іваськів,  керуюча справами міськвиконкому Лілія Меренкова та Благочинний Знам'янського округу о.Василь (Мазурок).

12
Вітаючи присутніх з Днем рятівника, Тетяна Анатоліївна відзначила важливу роль і високу місію, які виконують працівники державної служби з надзвичайних ситуацій у суспільстві. 

Найсвятіша справа – рятувати людину, дарувати їй нове дихання, нове життя. І щодень ви проявляєте неймовірну мужність, сміливість і любов до своєї справи. Ми переживаємо дуже складний час і кожен з нас наразі, на своєму місці, має стати на захист рідної країни, її майбутнього. Я бажаю, щоб до усіх вас була прихильною доля, щоб Бог беріг вас і нашу неньку-Україну!, – зазначила Тетяна Анатоліївна.

Також Т.Іваськів наголосила на тому, що у цьому році завдяки співпраці керівництва міськрайонного відділу управління ДСНС України в Кіровоградській області з депутатським корпусом Знам'янської міської ради та міською владою виділено субвенцію з міського бюджету для покращення фінансового забезпечення служби порятунку.
12

В свою чергу Благочинний Знам'янського округу о.Василь (Мазурок) також привітав рятувальників та подарував ікону «Неопалима купина», яка є покровителькою вогнеборців.

Під час урочистостей за високий професіоналізм, значні досягнення у службовій діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків    найкращих працівників відділу    було нагороджено Грамотами Знам'янської міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1037 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/7

Кировоград: новости и сайты