Четвер, 02.05.2024, 13:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 5 » Працівники залізничної галузі занепокоєні процесом реорганізації
14:08
Працівники залізничної галузі занепокоєні процесом реорганізації
 
12          4 листопада 2011 року відбулась зустріч народного депутата України Олександра Єдіна з трудовим колективом лінійної вагонної частини за участю помічника нардепа Віталія Нікітюка, секретаря міської ради Андрія Тесленка.
Питання, яке турбує працівників цієї галузі - негативні зміни, які відбуваються у зв’язку з реформуванням залізниці. Працівники галузі занепокоєні процесом реорганізації, бо у кожній сім’ї хоча б одна особа працює на залізниці. Для багатьох із них робота там – єдиний засіб для існування. І хоча Одеська дирекція запевняла, що скорочень не буде, все ж її плани диктують зворотне.    
12          «Ми пропрацювали ледь не усе життя на дільниці, і відмова від курсування прямих потягів зі Знам’янки до інших населених пунктів України та зарубіжжя позбавить нас роботи. Про яку перекваліфікацію може йти мова? Адже перевчити провідника іншій професії на залізниці майже неможливо. Якщо це навіть вдасться, то вакансій для нових-старих спеціалістів все одно не буде.
   
12          Почали зникати прямі потяги, що курсували зі Знам’янки у звичних напрямках, виник справжній транспортний колапс: дефіцит квитків…
Ми розуміємо, що через так звану реорганізацію, казна міста «схудне». Для Знам’янки це – серйозний удар. І в першу чергу по соціальній галузі.
Заявляємо, що ми боротимемося за збереження повноцінної роботи залізниці до останнього», - наголошували присутні.
Голова профспілкового комітету Знам’янської вагонної дільниці Сергій Оніщенко вже вкотре доповів про ситуацію, що склалася: працівників частково скорочують, ще частина пише заяву про звільнення у Знам’янці і прохання прийняти їх на роботу в дирекцію Шевченкового. Відповідно всі відрахування із заробітної плати йтимуть у сусідній регіон, а це – заробітна плата вчителів, вихователів, лікарів, утримання комунального господарства, доріг міста і таке інше.
 
12          Олександром Йосиповичем були враховані всі звернення та запитання присутніх, на що народний депутат відповів: «Я на вашому боці і тому найближчим часом зустрінуся з головою Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Ларіним, Генеральним директором Укрзалізниці Володимиром Козаком та наполягатиму на зустрічі Знам’янського колективу з начальником Одеської залізниці М. Луханіним із цього питання, подам відповідний лист і документи, щоб захистити Знам’янку – місто, яке для мене завжди було рідним, за яке болить душа…».



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 721 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты