П`ятниця, 29.03.2024, 08:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 5 » Працівники Знам'янського міськвідділу міліції викрили двох "серійних" злодіїв
11:59
Працівники Знам'янського міськвідділу міліції викрили двох "серійних" злодіїв
12
На рахунку зловмисників декілька фактів вчинення крадіжок з магазинів району, а також викрадення майна з домоволодіння місцевої жительки. За скоєне чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

До Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області звернулися кілька мешканців району, повідомляючи про те, що з торгівельних закладів невідомі особи викрали продукти харчування, гроші, тютюнові вироби та алкогольні напої.

У результаті проведення слідчих дій правоохоронці встановили особи зловмисників, підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень. Ними виявилися двоє односельчан 20-ти та 26-ти років, які вночі проникали до магазинів та викрадали харчі, цигарки та алкоголь.

Крім того, чоловіки зламали замок на вхідних дверях одного з кафе, де скоїли крадіжку грошей, а з незачиненого домоволодіння місцевої жительки поцупили планшет та грошові кошти.

Викрадений комп’ютер правоохоронці вилучили, а гроші, здобуті злочинним шляхом, поплічники встигли витратити на власні потреби.

- За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), – розповідає начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий. – Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі проводиться подальша перевірка щодо причетності осіб до вчинення аналогічних злочинів. 

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 786 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты