Понеділок, 06.05.2024, 12:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 12 » Працівники Знам’янського міського відділу міліції провели «День відкритих дверей» для школярів
14:37
Працівники Знам’янського міського відділу міліції провели «День відкритих дверей» для школярів
    
12
Не так давно у школах пролунав останній дзвоник. У випускників розпочалася вступна кампанія до навчальних закладів, а учні молодших класів свій відпочинок проводитимуть у шкільних таборах або вдома. Щоб урізноманітнити дозвілля дітей та вберегти їх від необдуманих вчинків працівники міського відділу міліції запросили їх у гості.

До міліціонерів завітали учні 6-7 класів "Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 2-ліцей". Правоохоронці розповіли дітям про шкоду куріння та наркоманії, продемонстрували фільм про дитяче жебракування. Розповіли дітлахам про свою роботу, зокрема, продемонстрували зразки зброї та засобів індивідуального захисту. Найсміливіші, під керівництвом досвідчених працівників міліції, змогли самостійно розібрати та зібрати пістолети, приміряти шоломи та бронежилети.
     
12
Учні познайомилися з роботою чергової частини, підрозділів карного розшуку, слідства та дільничних інспекторів міліції. 

Також, продемонстрував свою роботу службовий собака на ім’я «Аякс». «Аякс» досить молодий пес, але вже патрулює нічні вулиці міста спільно з правоохоронцями – розповів інспектор патрульної служби сержант міліції Станіслав Степанов.
    
12
Школярі отримали чудові враження від побаченого та подякували працівникам міліції за запрошення та цікаво проведений час.  

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 837 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты