Середа, 01.05.2024, 22:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 8 » Працівники Знам’янського міського відділу міліції затримали злодійку, яка їхала здавати крадене в ломбард
09:41
Працівники Знам’янського міського відділу міліції затримали злодійку, яка їхала здавати крадене в ломбард
          
12
Поцупивши кілька ювелірних виробів з будинку жителів міста Знам’янки, жінка винайняла таксі до сусіднього районного центру. На під’їзді до населеного пункту автомобіль з підозрюваною зупинили правоохоронці. З’ясувалося, що зловмисниця причетна до скоєння низки подібних кримінальних правопорушень. За вчинене їй загрожує від трьох до шести років ув’язнення.

32-річна злодійка не вперше потрапила у поле зору працівників міліції. Раніше вона вже була засуджена за крадіжки, скоєнні на території Кіровоградської та інших областей.

Цього разу жінка взялася «навідувати» оселі жителів Знам’янки. Якщо молодиці не щастило і господарі були вдома, вона вигадувала яку-небудь історію про пошук знайомого. Коли ж натрапляла на зачинені будинки, розбивала вікно і проникала всередину, швидко забирала знайдені гроші та вироби із золота.

Свою «здобич» жінка відвозила до обласного центру чи сусіднього міста, аби здати у ломбард. Виручені кошти та крадену готівку витрачала на власні потреби, в основному на чергову дозу наркотичних засобів, від яких має залежність.

Вирушивши на таксі після чергової крадіжки до кредитної установи, жінка не очікувала, що її так швидко знайдуть. У злодійки працівники міліції вилучили золоті прикраси, які вона викрала з будинку місцевих мешканців.

Крім того, правоохоронці встановили причетність жінки до вчинення кількох подібних злочинів на території Знам’янки та ще двох крадіжок – у місті Олександрії.

– За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС Андрій Гулий. – За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваної міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 878 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты