П`ятниця, 19.04.2024, 13:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Січень » 30 » Працівники Знам’янського міськвідділу міліції припинили незаконну діяльність збувача наркотичних засобів
11:35
Працівники Знам’янського міськвідділу міліції припинили незаконну діяльність збувача наркотичних засобів
12
На рахунку 30-річного чоловіка чотири такі факти. Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.
У ході проведення заходів, спрямованих на викриття злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, правоохоронці задокументували злочинну діяльність раніше неодноразово судимого місцевого жителя, який збував наркотичні засоби.

Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні чоловіка працівники міліції вилучили ін’єкційні шприци з речовиною коричневого кольору, зовні схожою на опій.

Вилучене міліціонери направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області.

– За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) – повідомив заступник начальника Знам’янського МВ УМВС України в області Сергій Котига. - За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 778 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты