Середа, 24.04.2024, 19:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Працівники Знам’янського відділу поліції продовжують співпрацю з громадськістю
08:06
Працівники Знам’янського відділу поліції продовжують співпрацю з громадськістю
12
Вже роками налагоджена співпраця у забезпеченні правопорядку між правоохоронцями та представниками громадських формувань. 

В даних заходах регулярно беруть участь активісти громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго-Гардівського округу Українського козацтва» та «Український напрям».

Перед чергуванням члени громадських формувань разом з працівниками поліції проходять інструктажі. Активісти допомагають правоохоронцям у патрулюванні вулиць, беруть участь у відпрацюванні територій. 
12
Зокрема, під час останнього спільного патрулювання було відпрацьовано близько десяти повідомлень про сімейні сварки та складено 2 адміністративні протоколи за розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

«Незважаючи на те, що велика кількість членів громадських формувань мобілізовані до Збройних сил України та несуть службу в східних регіонах держави, інші активісти постійно сприяють правоохоронцям у підтримані спокою в місті, ми вдячні їм за допомогу у забезпечені правопорядку», - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

 
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты