Субота, 18.05.2024, 23:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 24 » "Праця та наполегливість - запорука успіху"
11:06
"Праця та наполегливість - запорука успіху"
 
12         Під таким гаслом Знам'янським міськрайонним центром зайнятості на площі біля міського Палацу культури відбувся інформаційно-просвітницький захід - День центру зайнятості. Його основна мета: сприяння мешканцям міста у працевлаштуванні , а роботодавцям - у підборі необхідних кадрів. 
У заході взяли участь представники ринкоутворюючих підприємств, установ та організацій м. Знам'янка та інші. Також були присутні: міський голова І.Крижановський, представники навчальних закладів, ЗМІ та інші соціальні партнери.
 
12          У ході заходу відбувся ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості, під час якого роботодавці мали можливість підбирати необхідні кваліфіковані кадри, а шукачі роботи ознайомитися з наявними вакансіями та діяльністю підприємств, заробітну плату, умовами праці, соціальними гарантіями, що надаються працівникам та іншу корисну інформацію, пов’язану з працевлаштуванням.
12         Окрім цього у рамках Дня центру зайнятості планується проведення різноманітних тематичних семінарів та консультпунктів, під час яких мешканці міста отримають корисну інформацію про соціальні послуги, що надає служба зайнятості, стан та перспективи розвитку ринку праці; умови набуття актуальних професій на ринку праці; індивідуальні консультації з профорієнтації, юридичних питань.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 919 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты