Субота, 20.04.2024, 08:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 27 » Правоохоронці отримали подяку від громадянина, викрадений мопед якого розшукали і повернули за кілька годин
18:05
Правоохоронці отримали подяку від громадянина, викрадений мопед якого розшукали і повернули за кілька годин
12
Зловмисниками виявилися двоє неповнолітніх, що проникли на територію домоволодіння знам’янчанина та незаконно заволоділи транспортним засобом. За скоєне їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років. 

«До відділу поліції надійшло повідомлення 44-річного місцевого жителя про те, що з його двору зник мопед. На місце події негайно виїхали правоохоронці. 

Вже за кілька годин особи крадіїв було встановлено, а транспортний засіб повернуто власнику. Злодіями виявилися двоє 17-річних жителів району, які неодноразово притягувалися до відповідальності за крадіжки. Чужий мопед спільники заховали в лісі, де його і виявили правоохоронці. 

Згодом потерпілий знову звернувся до поліцейських, щоб подякувати за швидке розкриття злочину», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), триває розслідування.

Правоохоронці перевіряють неповнолітніх на можливу причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты