Вівторок, 16.04.2024, 09:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 30 » Правоохоронці попереджають, що за незаконне поводження з вогнепальною зброєю, боєприпасами настає кримінальна відповідальність
10:57
Правоохоронці попереджають, що за незаконне поводження з вогнепальною зброєю, боєприпасами настає кримінальна відповідальність
 
12
Так, на даний час працівники міліції проводять заходи щодо виявлення та вилучення з обігу незареєстрованої вогнепальної зброї та боєприпасів.
В ході проведення заходів правоохоронці проводитимуть рейди по виявленню осіб, що незаконно зберігають зброю, боєприпаси та вибухові матеріали, а також беруть участь у полюванні вказаною зброєю у невстановлений час і в недозволених місцях, чи використовують її в інших протиправних цілях.

Громадяни, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це – мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у власність в установленому порядку.

Нагадуємо, що за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.  

Шановні громадяни, якщо Вам відома інформація що стосується обігу  незареєстрованої вогнепальної зброї чи боєприпасів звертайтесь до міліції за телефоном 2-20-94 або «102» (зі стаціонарних та мобільних телефонів цілодобово та безкоштовно), або за адресою: місто Знам’янка,  вул. Київська 25.

 
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 813 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты